‘Theo Maassen veel erger dan Matthijs, nóg meer dirt op komst’

Theo Maassen zit pr-matig ontzettend klem. Zijn ongeloofwaardige ontkenning lokt bij Yvonne Coldeweijer zóveel ergernis uit dat ze met nóg meer dirt dreigt. “Hij is véél erger dan Matthijs!”

Matthijs van Nieuwkerk en Theo Maassen © RTL, NPO

Het lijkt erop dat de media en de massa er nog niet helemaal over uit zijn wanneer een BN’er nou precies aan de hoogste boom moet hangen. De ene ster met vermeend wangedrag wordt compléét gecanceld, terwijl Theo Maassen nog steeds niet op straat is gegooid door de VPRO. En dat terwijl de juridische status van al die gevallen gelijk is: geen zaak en geen uitspraak.

‘Waarom ontken je?’

Yvonne Coldeweijer stoort zich er ontzettend aan dat Theo via zijn manager, tevens zijn zus, ontkent dat hij huiselijk geweld pleegt of heeft gepleegd. Dat doet hij niet zelf, maar via een vrouwentrio: zijn zus, zijn vrouw Joyce en een ex-vriendin. En die ontkenning is ook nog indirect: Joyce zegt slechts dat ze haar neus nog nooit gebroken heeft.

Een trio van ontkenningen, opgevoerd door Theo’s pr-team. Dit rammelt aan alle kanten, vindt ook Yvonne. Ze wijst er in haar podcast De Juice Show op dat Joyce al máánden wist dat Privé over het huiselijk geweld zou gaan schrijven. “Waarom wordt dit ontkend? Wat heeft Theo tegen jou gezegd? Wat is de reden dat je het allemaal terugtrekt nu?”

Erger dan Matthijs

Die Theo is tien keer erger dan Matthijs van Nieuwkerk, aldus de juicekoningin. “Hij is veel erger. Matthijs van Nieuwkerk viel mensen op de werkvloer aan. Theo Maassen slaat zijn vrouw gewoon knock-out. Nou ja, ik ben aan het chargeren. Alleen Theo Maassen spoort niet, hè? Die is echt helemaal knettergek, hè?”

Er ligt volgens Yvonne nog veel meer Theo-dirt op haar plank. “Ik heb veel meer dingen over hem. Ik wil wel eens even zien hoe dit ontleed wordt. Wat gaan we nu ineens doen? Gaan we nu ontkennen? Want dan kom ik even wel met mijn dingen die ik nog weet, hoor.”

Miljoentjes

Yvonne denkt dat Theo’s vrouwentrio opeens ontkent vanwege hun financiële belang. “Als Theo niet meer kan optreden, dan gaan je miljoentjes hoor. Dan heb je gewoon geen inkomsten meer. En dus al die mensen ook niet, want zijn zus is zijn manager en zijn vrouw is met hem getrouwd in gemeenschap van goederen.”

Het veelbesproken appgesprek van Theo’s vrouw Joyce met zijn oud-minnares Angela (de klokkenluider in deze zaak) is de bron van alle informatie over het huiselijk geweld. Een transcript daarvan is door Yvonne online gegooid, terwijl Joyce eerder aan Privé-baas Evert Santegoeds verzocht om haar niet letterlijk te citeren, maar te parafraseren.

Lekt Evert?

Heeft Evert het appgesprek nou aan Yvonne gelekt om dat transcript op straat te krijgen? Nee, zegt hij in de podcast Strikt Privé. “Hoe dat kan, weet ik ook niet, maar ja, er waren meer mensen kennelijk die die appjes hadden en Yvonne Coldeweijer pakte ermee uit. Dan kan iedereen zien wat ik al weken zeg.”

Wat dan? “Dat wij die appjes hebben en het gewoon zwart-op-wit staat in die appjes dat zij een gebroken neus is geslagen. Ze zegt het zelf, dus dat Joyce dat nu ontkent… Ik denk niet dat Theo Maassen zichzelf een goede dienst heeft bewezen met die ontkenning van van de week.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen