Roxane Knetemann kotst op Dilan Yesilgöz: ‘Ze is net een kleuter!’

Roxane Knetemann is echt helemaal klaar met Dilan Yesilgöz. De bargast van Vandaag Inside walgt van de VVD-voorvrouw. “Heb ik mijn stem gegeven aan een kleuter?”

Roxane Knetemann en Dilan Yesilgöz © SBS

Na Hélène Hendriks en René van der Gijp heeft ook hun vaste gast Roxane Knetemann spijt van haar stem op de VVD. Ze zag partijleider Dilan Yesilgöz laatst aan het werk tijdens het debat over de formatie en is toen vréselijk op haar afgeknapt. “Ja, ik ga het gewoon zeggen: ik heb VVD gestemd. En ik stoor me kapót aan mijn weggegooide stem.”

‘Net een kleuter!’

Roxane is zó klaar met Dilan, zegt ze in The Friday Move. “Je stemt op iemand omdat je vertrouwen hebt in iemand, wat ze uitstraalt, wat ze zegt en dat vond ik echt voor de verkiezingen heel goed, maar dan kijk ik woensdag naar de tv en dan denk ik echt: heb ik mijn stem gegeven aan een kleuter? Heb je gezien hoe ze deed?”

Gastheer Wilfred Genee: “Ze heeft natuurlijk sinds de verkiezingen wel wat last van een afgenomen zelfvertrouwen, heb ik het idee.”

Roxane: “Ja, moet je dan acteren als een kleuter?”

‘Echt heel irritant’

Politiek verslaggever Leendert Beekman begrijpt wat Roxane bedoelt. “Ja, jij hebt het over die non-verbale communicatie van haar, hè?”

Roxane: “Ja, echt heel irritant. Heel irritant.”

Leendert: “Toen Esther Ouwehand aan de interruptie-microfoon stond, stond ze wegwerpgebaren te maken.”

Wilfred: “Dat deed ze ook al tijdens het debat dat ik leidde.”

‘Straalt niet veel uit’

Leendert vindt de gedragingen van Dilan erg vreemd. “Ja, ik verbaas me ook over haar non-verbale communicatie en hoe de verhouding nu tussen de formerende partijen is.”

Roxane ziet haar vertrouwen in de politiek alleen maar verder afnemen. “Toen ik er woensdag naar keek dacht ik zelf wel van: geloven ze zelf nog dat ze nader tot elkaar komen? Dat non-verbale naar elkaar toe straalt niet echt veel uit.”

X

De non-verbale Dilan:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen