‘Rachel Hazes geeft André Hazes jr. laatste zetje met single-kaping’

Rachel Hazes geeft André Hazes jr. met haar ordinaire single-kaping het laatste zetje om samen met Roxeanne Hazes te gaan proceduren om de erfenis, denkt showanalist Rob Goossens.

André Hazes jr. en Rachel Hazes © SBS

Het is walgelijk: Rachel Hazes geeft voor het eerst toestemming om de stem van wijlen André Hazes te gebruiken voor een nieuwe single. Ze wíst dat die wens leefde bij haar zoon André Hazes jr., maar nu ze met hem overhoop ligt, heeft ze hem gepasseerd en die eer gegund aan Kris Kross Amsterdam, Tino Martin en rapper Donnie. Zó schaamteloos.

‘Klaar ermee!’

André is flink pissig, maar Rachel vindt dat hij zijn mond moet houden en dreigt met ‘hoofdstukjes in haar boek‘. Het is duidelijk dat ze er alles aan doet om hem te tergen, analyseert showkenner Rob Goossens.

Rob vertelt aan de desk van RTL Boulevard: “Als zij – want daar lijkt het toch een beetje op – haar zoon gaat pesten door anderen een cover te laten maken, terwijl André junior dat graag zelf had gedaan, dan zou dat voor hem een reden kunnen zijn om te zeggen: ‘Klaar ermee, ik wil gewoon met m’n zus die rechten hebben.’”

Vlucht naar Spanje

Rachel is ondertussen heel erg druk met haar krokettentent in een ordinaire Spaanse badplaats. “Met Rachel gaat het ondertussen ook goed. Die zit in Spanje met haar Hazes-plankje”, merkt de naïeve royaltyfan Justine Marcella op aan de desk van Shownieuws.

Presentatrice Dyantha Brooks: “Maar gaat het goed als je geen contact hebt met beide kinderen?”

Justine: “Ik denk dat dat voor een moederhart verschrikkelijk moet zijn, maar ze blijkt toch wel weer een beetje haar even op te bouwen.”

‘Is ze angstig?’

Bart Ettekoven ziet een ander scenario. “Ja, of is het ook een vlucht omdat ze ook misschien wel angstig is voor die bodemprocedure die eraan komt?”

Hij vervolgt: “Zij weet natuurlijk ook dat er behoorlijk wat bewijs verzameld wordt op dit moment en dat het helemaal nog niet gezegd is dat zij inderdaad de enige erfgenaam is en dat misschien wel dadelijk de kinderen de dienst gaan uitmaken.”

Geen antwoord

André is door een volger op Instagram gevraagd of hij zich bij Roxeanne gaat voegen in de bodemprocedure tegen hun moeder Rachel. Daarop antwoordde hij dat dat wel een heel directe vraag is.

Die ontwijking zegt genoeg, aldus Rob Goossens. “Toen dacht ik meteen: ja, als het antwoord nee is, dan kun je ook gewoon nee zeggen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het goed is voor het imago van André Hazes jr. als hij zich bij zijn zus voegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen