Maxime Meilands man reageert op gerucht dat hij wil scheiden

Leroy Molkenboer, de man van Maxime Meiland, reageert lacherig op het gerucht dat hij zou willen scheiden. “Ik heb het er lachend met hem over gehad”, zegt biograaf Jan Dijkgraaf.

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer © SBS

Het huwelijk van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer staat op springen. Althans, dat beweert de gewezen huisvriendin van de Meilandjes, Caroline van Eeden. “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden“, stelt zij. “Dat geef ik je nu al op een briefje. Haar leven is één grote leugen. Ze liegt alles bij elkaar.”

‘Kom op zeg!’

Wat vindt Leroy daar nou van? Jan Dijkgraaf, de biograaf van de Meilandjes, verklapt het in gesprek met de Weekend. “Ik heb het er lachend met Leroy over gehad: ‘Dat je nog met Maxime bent, jullie gingen toch scheiden?’ Ze hebben Caroline drie jaar niet gezien en die zou nu precies weten hoe het tussen hen zit? Natuurlijk. Kom op zeg.”

Leroy steunt Maxime door dik en dun, ook in de huidige smaadzaak die tegen haar is aangespannen. “Hij was mee, maar mocht niet de rechtszaal in, want het was besloten. Leroy is een heel relaxte steun voor Maxime, hij staat haar goed bij.”

Zacht ei

De smaadzaak tegen Maxime is aangespannen door de man die zij beschuldigt van verkrachting. Het is een gebeurtenis waar ze nog altijd veel last van heeft, aldus Jan. “Als haar man Leroy, die echt een zacht ei is in positieve zin, te dicht in haar buurt komt, kan ze soms helemaal hysterisch naar boven rennen.”

Waarom dan? “Omdat ze in de basis bang is geworden voor mannen. Zelfs voor haar eigen man. Volgens Sébas (Dijkstra, haar advocaat, red.) komt dat veel vaker voor bij vrouwen die verkrachting hebben meegemaakt.”

Geen seconde

Er wordt vrij sceptisch gereageerd op de beschuldigingen van Maxime. Heeft Jan aan haar getwijfeld? “Geen seconde, omdat ik drie keer over deze zaak met haar heb gesproken. Juist om te kijken of er gaten in haar verhaal zaten, en die zaten er gewoon niet in.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland en haar vriend over vijf jaar nog bij elkaar zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen