Leontien van Moorsel verkoopt villa vanwege stofzuigprobleem

Leontien van Moorsel, oud-wielrenprof en tegenwoordig een van de sterren van Shownieuws, heeft besloten om haar peperdure villa in Rotterdam te verkopen. Vanwege een stofzuigprobleem.

Leontien van Moorsel © SBS

Er zit een verhuizing aan te komen voor Leontien van Moorsel, want de Shownieuws-deskundige heeft haar huis in de verkoop gezet. Het betreft een vrijstaande woning, waarvan de foto’s inmiddels op tal van websites terug te vinden zijn. De verkoopprijs? 1.675.000 euro. Zo, dat doet de voormalig wielrenprof niet bepaald verkeerd…

‘5,5 ton winst!’

Leontien loopt volgens weekblad Party helemaal binnen als ze het voor die prijs verkocht krijgt. “Zelf kochten Leontien en haar man Michael Zijlaard de villa in 2019 voor een bedrag van 1.120.000 euro en lieten er twee hypotheken op vestigen van in totaal iets onder de 875.000 euro.”

Wat een simpele rekensom leert? “Bij verkoop voor de vraagprijs gloort er een mooie winst van 555.000 euro aan de horizon!”

Vertekend beeld

Dat valt mee, reageert Leontien in de Weekend. “Dat geeft een vertekend beeld, want daarna heb ik er zelf nog veel in geïnvesteerd om het zo te maken als het nu is. De kosten koper kwam erbij en toen moesten we de tuin, de keuken, de vloeren en de deuren nog doen. Dat tikte behoorlijk aan.”

Waarom Leontien haar villa van 228 vierkante meter verkoopt? “Ons huis is best groot voor met z’n drieën, en mijn dochter gaat waarschijnlijk volgend jaar studeren. Dan staat de hele bovenetage leeg.”

Stofzuigprobleem

Er is echter nóg iets dat meespeelt: Leontien vindt dat je je huis elke dag moet stofzuigen en gezien de oppervlakte van haar woning is ze daar op dagelijkse basis extreem veel tijd aan kwijt.

Ze geeft toe: “Ik heb de droom om in dezelfde wijk hoog te wonen, met uitzicht over Rotterdam. Met minder onderhoud, dus geen tuin meer. Ik denk ook dat ik veel meer rust krijg in een appartement, want dat ik smetvrees heb is een groot woord, maar ik stofzuig elke dag.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontien van Moorsel stofzuigt elke dag haar villa van 228 vierkante meter. Koekoek?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen