Hélène Hendriks haalt uit naar roddelblad Party: ‘Ze bélden nog!’

Hélène Hendriks vindt het heel erg flauw dat roddelblad Party suggereert dat ze binnenkort gaat trouwen. Ze roept in Vandaag Inside dat het blad haar nota bene nog heeft opgebeld.

Hélène Hendriks © SBS

‘Hilversum fluistert: Hélène Hendriks stapt in huwelijksbootje’, staat er op de cover van de nieuwste Party. “Er gaat, ondanks de stilte rond haar liefdesleven, al langere tijd een hardnekkig gerucht rond. Naar verluidt zouden Hélène en haar vriend hun liefde willen bekronen met een huwelijk en wellicht zelfs met een kindje.”

Mysterieus huwelijk

De Party wijst wel op de leeftijd van de presentatrice. “Hélène is nu 43 jaar en er zijn genoeg sterren die op deze leeftijd nog een kind kregen; denk maar aan bekende vrouwen als Trijntje Oosterhuis, Patricia Paay, de zussen Katja en Birgit Schuurman en zangeres Anouk…”

Het roddelblad vervolgt: “Als het gerucht klopt, zou Hélène haar liefde dus willen bekronen met het jawoord. Het huwelijk zal dan zeker in het diepste geheim plaatsvinden, zodat haar partner zijn mysterieuze status kan behouden. Het is voor beiden te hopen dat dat lukt…”

‘Wat een onzin!’

Wilfred Genee vraagt aan Hélène in hoeverre dit klopt. “Ik lees ook, althans dat werd me net verteld, dat je gaat trouwen”, zegt hij sarcastisch aan tafel bij Vandaag Inside.

Hélène: “Leuk, hè?”

Wilfred: “Ja, wat goed. Gefeliciteerd, joh. Een talkshow, trouwen…”

Hélène: “Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd. Ik weet alleen niet waar, wanneer en ook niet met wie, maar dat is maar bijzaak. Dat maakt niet zoveel uit. Gewoon gezellig feest.”

‘Prima toch?’

Wilfred dan serieus: “Waar komt het vandaan dat je gaat trouwen? Want ik hoor het nou net hier.”

Hélène: “Dat stond in een of ander roddelblad. Die moeten dan een verhaal maken en dan staat erbij dat ik dan misschien wel zou gaan trouwen dit jaar. Vervolgens wordt het: ‘Ze gaat trouwen.’ Dan bellen ze me op en dan zeg ik: ‘Nou, nee.’ Maar dan staat er volgens: ‘Ze gaat trouwen.’ Ja, dat is toch prima? Ik vind het niet erg.”

Niet trouwen

Het is gek dat je gebeld wordt, je ontkent, maar dat het verhaal dan tóch verschijnt, vindt Hélène. “Ik ga niet trouwen. Ja, het kan nog gebeuren hoor, dit jaar, dan moet iemand mij vragen. Ik sluit het niet uit.”

Ze heeft wel een relatie. “Ja, maar ik ben niet gevraagd.”

Is dat een hint? “Jawel! Jawel! Er komt toch een trouwerij dit jaar, denk ik. Hahaha. Nah, ik heb niet zoveel met trouwen, denk ik. Ik vind zo’n jurk wel mooi, dat vind ik leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks schakelt Rutger Castricum in als vaste sidekick in haar zondagshow. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen