Heftig: klokkenluider komt Theo Maassen tegen tijdens het uitgaan

Ontzettend heftig: Angela, de oud-minnares van Theo Maassen die geldt als klokkenluider in de zaak over zijn vermeende huiselijk geweld, is hem opeens tegengekomen tijdens het uitgaan.

Theo Maassen © NPO

De Theo Maassen-ex Angela heeft naar eigen zeggen een ongelooflijk zware tijd achter de rug. Ze heeft ervoor gekozen om op de voorgrond te treden en de cabaretier publiekelijk, met naam en toenaam, te beschuldigen van huiselijk geweld. Het bewijs dat ze in handen heeft is erg overtuigend: een chatgesprek van 125 duizend woorden met zijn vrouw Joyce.

‘Ik zag Theo!’

Het is ontegenzeggelijk dat die Theo zijn loslippige ex-minnares inmiddels wel een gebroken neus kan slaan, bij wijze van spreken. Angela schrok zich dan ook wild toen ze hem twee weken geleden tegenkwam.

Waar precies? “Ik ben Theo zelf tegen het lijf gelopen, bij het café van de brouwerij van zijn beste vriend Henk”, vertelt ze in de Privé. “Ik schrok, stokte in mijn adem en voelde mijn hartslag omhoog gaan. Een schrikreactie waar ik akelig van werd.”

Op de vlucht

Is Angela vervolgens uitgekafferd door Theo? Nee. “Voordat Theo mij kon zien, ben ik snel met mijn hondje naar binnen gegaan. Hij heeft mij fysiek nooit iets aangedaan en ik ben ook niet bang dat hij dat zal doen, maar ik weet zeker dat hij me de wind van voren had gegeven.”

En daarom is ze hem uit de weg gegaan. “Op die impulsiviteit zit ik niet te wachten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Theo Maassen duidelijkheid moet geven in een tv-interview?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen