Yvonne reageert op sneer Fajah Lourens: ‘Of is het Nicole Lourens?’

Yvonne Coldeweijer reageert op de sneer van Fajah Lourens, die voor de camera van Boulevard net deed alsof ze de naam van de juicekoningin niet meer zo goed wist. “Ja, niet zo gek!”

Fajah Lourens en Yvonne Coldeweijer © RTL

Het is een van de makkelijkste trucs om te laten blijken dat je geen hoge pet van iemand op hebt – bij Vandaag Inside hebben ze er ook een handje van: net doen alsof je de naam van de persoon in kwestie niet zo goed weet. Fajah Lourens sprak die van Yvonne Coldeweijer gisterenavond in RTL Boulevard uit als Yvonne Coleweijer, zonder ‘d’ dus.

Nicole Lourens

Een beetje doorzichtig natuurlijk, vindt ook Yvonne zelf. “Fajah heeft natuurlijk ook wel een beetje moeite met namen, hè, want Fajah heet natuurlijk zelf bijvoorbeeld ook helemaal geen Fajah, dus, ehm… “, reageert ze op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Van spionnen heb ik natuurlijk al een tijdje geleden gehoord dat Fajah gewoon Nicole heet en zo ook gewoon werd genoemd op de basis- en middelbare school. Nicole, meid. Ik begrijp dat als je je eigen naam nog niet eens kan onthouden, ja… Dat die van mij dan ook wel een beetje lastig wordt.”

Mysterieuze meid

Fajah is een beetje pissig op Yvonne, omdat haar spionnen hebben gezien dat Ruud de Wild in het Amsterdamse W-hotel zat te flirten met Fajah. “Wel een mysterieuze meid, die Nicole, want ga je nou wel of niet met Ruud? We need to know. Nou, dat ze een gezellige avond hebben gehad, dát is in elk geval wel zeker. Misschien zijn ze wel aan het daten.”

Yvonne vervolgt: “Ik heb er verder eigenlijk niets meer over gehoord, behalve van meerdere spionnen die op dat feest waren dat hij de hele avond drankjes aan haar en haar vriendinnen heeft gegeven. Hij was er ook echt alleen dus voor haar en zij was heel flirty zo die drankjes aan het doorgeven.”

Portemonnee

Ruud is natuurlijk niet de aantrekkelijkste man op aarde, dus dan zal het wel om zijn radiomiljoenen draaien, aldus Yvonne. “Ik bedoel, ja, de meid houdt waarschijnlijk wel van mannen met een portemonnee.”

Ze besluit: “Nou heeft ze ook wel vriendjes gehad die meer sportschooltypes zijn; ik denk dat dat ook meer iets is waar zij zeg maar opvalt, dus of zij ook echt op Ruud zou vallen, I kind of doubt it, maar goed… Misschien is ze ten einde raad, I don’t know.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen