Wilson Boldewijn vindt nachtelijke appjes van Gordon veelzeggend

Wilson Boldewijn, sterjournalist van De Telegraaf, vindt het veelzeggend dat Gordon midden in de nacht appjes heeft gestuurd aan Rob Goossens. “Hij bevestigt eigenlijk zijn gelijk.”

Wilson Boldewijn en Gordon © Telegraaf, RTL

Het comebackinterview van Gordon is desastreus verlopen omdat de entertainer toch weer vol op de rancune mikte. Hij ging helemaal los op zijn ex Gavin Rozario, aangemoedigd door gastheer Beau van Erven Dorens, die er als tv-producent gewoon keihard geld aan verdient. Rob Goossens, een van de deskundigen van RTL Boulevard, vindt het gênant.

Alweer verwijderd

Rob heeft vreselijk hard uitgehaald naar zowel Beau als Gordon. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling (…) allebei zoiets hadden van: voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken”, zei hij bijvoorbeeld in het door een miljoen mensen bekeken RTL Boulevard.

Het spreekt voor zich dat Gordon daar niet blij mee was. Hij stuurde Rob ’s nachts allemaal appjes: “Ja, Gordon heeft er een handje van om in dit soort situaties ’s nachts te gaan appen, dus ik was de klos. Alleen ik heb geen idee wat hij heeft gestuurd, want ik werd wakker en ik heb twee berichtjes om half zes ’s nachts gekregen die hij alweer verwijderd had.”

Wilson kritisch

Telegraaf-sterjournalist Wilson Boldewijn vindt het erg ver gaan, laat hij blijken op X. “Gordon appt Rob Goossens midden in de nacht omdat deze kritiek op hem heeft. Zou er bij hem ook een moment kunnen zijn dat ie denkt, als ik nu midden in de nacht app dan bevestig ik eigenlijk het gelijk van mijn criticasters?”

Een volger van Wilson zegt daarop: “Hoe toon ik aan dat ik een stabiel, afgekickt, redelijk mens ben (geworden)? Ik geef een dráák van een interview aan een kritiekloze ‘interviewer’ en ga de verslaggever – held! – die wél kritiek durft te hebben, in de nacht bestoken met appjes. #gorderline”

Wilson daarop: “Precies dit.”

Bloedhonden

De definitief beschadigde Beau was na het interview woest op critici; die schold hij uit voor ‘bloedhonden‘. “Rob, voel jij je een beetje aangesproken door deze mededeling van Beau?”, vroeg Luuk Ikink daarna in RTL Boulevard.

Rob: “Ik vermoed dat het wel onder anderen over mij ging.”

Luuk: “Jij was vrij fel op Gordon, hè?”

Zelfbeklag

Rob: “Ja, dus ja. Wil je nog wat anders weten?”

Luuk: “Wat vind je er nou van?”

Rob: “Ik vind het opvallend dat het zelfbeklag van Gordon zo snel is overgeslagen op de presentator van dienst.”

Luuk: “Hm, duidelijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers die journalisten middenin de nacht boos appen: grensoverschrijdend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen