Shownieuws lekt: ‘Zó liep de reünie tussen André en Roxeanne af’

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes hebben volgens steeds meer bronnen vlak voor kerst met elkaar afgesproken. Hoe ging het eraan toe? “Ze hebben nog geen kerst gevierd samen.”

Roxeanne en André Hazes jr. © YouTube, RTL

Het is volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer zo goed als zeker dat André Hazes jr. zich bij zijn zus Roxeanne gaat voegen in de erfeniszaak tegen hun moeder Rachel. Het zegt volgens haar genoeg dat de twee elkaar weer zien. Volgens Yvonne was vlak voor kerst hun tweede ontmoeting, al stelde Shownieuws gisterenavond dat dit hun eerste ontmoeting was.

Face-to-face

Eén ding is zeker: André en Rox hebben weer contact. “We hebben het hier natuurlijk al maanden over, want sinds we weten dat André eigenlijk geen contact meer heeft met zijn moeder, denkt iedereen: dan is de weg ook weer vrij om het contact met zijn zus te herstellen, want dat stond daar altijd een beetje tussenin”, zegt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Hij vervolgt: “Wij kunnen vandaag bevestigen dat inderdaad vlak voor de vakantie van André en Monique, broer en zus een ontmoeting hebben gehad. Een face-to-face-ontmoeting op een geheime plek, met z’n tweeën. Daar is verder helemaal niemand bij geweest, en daar zijn goede gesprekken gevoerd die smaken naar meer. Dat is heel fijn nieuws.”

Wat nu?

André en Rox hebben elkaar jarenlang niet gezien of gesproken, aldus Bart. “Yvonne Coldeweijer postte het ook online. Die zegt dat er al eerder een ontmoeting heeft plaatsgevonden, maar ik heb vandaag contact gehad met iemand en die zegt: ‘Vlak voor de kerstvakantie is er pas een eerste ontmoeting geweest.’”

Er volgt zeker meer, meent hij. “Ze hebben nog geen kerst gevierd samen. Dat moet natuurlijk ook nog groeien, maar het voelde wel meteen goed.”

Pure suggestie

Betekent de reünie slecht nieuws voor Rachel? “Er gaan nu toch steeds meer stemmen op en geluiden klinken dat André zich bij zijn zus zou kunnen gaan voegen. Als die twee dadelijk weer goed door één deur kunnen, dan ziet dat er wel rooskleurig uit, dat ze samen gaan strijden voor die erfenis.”

Maar, benadrukt Bart: “Dat is pure suggestie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen