Patty Brard gebruikt TikTok vooral als ze zit te poepen: ‘Ja, zalig’

Patty Brard gebruikt het sociale medium TikTok vooral als ze zit te poepen of als ze ’s avonds in bed ligt, verklapt de tv-diva in Shownieuws. “Dan vind ik die filmpjes heerlijk. Zalig.”

Patty Brard © SBS 6

Het zit bij veel mensen in de dagelijkse routine: het bekijken van grappige filmpjes op sociale media als TikTok of Instagram. Je kunt eindeloos door blijven scrollen en voor je het weet ben je een uur verder. Ook de BN’ers proberen een graantje mee te pikken en allemaal leuke filmpjes te plaatsen, in de hoop op wat extra aandacht.

Populaire Dries

Dries Roelvink is ontzettend populair op TikTok met inmiddels meer dan 1 miljoen volgers en dat komt vooral omdat de filmpjes waarop hij heel overdreven wijn proeft steeds viral gaan.

Het is echt een prestatie, vindt Patty Brard. “Je moet er toch om gieren. TikTok was toch voor de jeugd? Hij is 65, dan is het toch te gek dat je iets verzint waar je zó’n following mee creëert?”, zegt ze in Shownieuws.

Ter vergelijking: de zoon van Dries Roelvink hebben nog geen 100 duizend volgers.

21 duizend

Zelf is Patty ook niet echt populair op TikTok. “Ik krijg ze niet boven de 21 duizend. Ik weet het gewoon niet. Als ik sta te koken en Antoine zit erin, dan heb je er meteen duizend bij, maar ja, ik ga niet de hele dag in de pan staan roeren. Ik ben geen Miljuschka, dat doe ik niet.”

We moeten dat TikTok ook niet belangrijker maken dan het is, vindt collega Ronald Molendijk. “Als je je afvraagt waar TikTok voor is: het is gewoon te gek als je zit te poepen, dat is het eigenlijk. Toch? Dat is zo voor de meeste mensen.”

Poepende Patty

Ew, wie zit er te wachten op het beeld van Ronald op z’n toiletbril? Gebruikt Patty het ook vooral op de wc? “Ja, ja, het is wel waar. Of als je niet kan slapen. Dan vind ik het ook heerlijk, al die filmpjes. Zalig.”

Bart Ettekoven: “Ik doe heel andere dingen als ik zit te poepen.”

Ronald: “Laten we afronden.”

Ja, of in dit geval: afvegen…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty en Ronald zitten op TikTok als ze aan het poepen zijn. Too much information?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen