Özcan Akyol weigert Winter Vol Liefde: ‘RTL creëert echt hysterie’

Özcan Akyol weigert om B&B Vol Liefde of de huidige wintervariant Winter Vol Liefde te bekijken, want hij vindt het allemaal veel te veel een hype. “RTL creëert er echt hysterie omheen.”

Winter Vol Liefde en Özcan Akyol © RTL, SBS

Het begint Özcan Akyol een beetje te storen dat B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde zo ontzettend uitgemolken worden. Niet alleen heb je elke dag een uitzending op tv, ook verschijnen oud-kandidaten in talloze andere programma’s. Je kunt er gewoonweg niet omheen, maar toch heeft de presentator niet de behoefte om ernaar te gaan kijken.

Gekte en hysterie

RTL kan de pot op met dat programma, als het aan Özcan ligt. Zelfs voor zijn tv-rubriek in de VARAgids kijkt hij niet. “Wel, ik moet u teleurstellen: er zijn grenzen aan mijn arbeidsethos voor deze prachtige mediarubriek. Dat programma trekt me helemaal niet”, briest hij.

Hij vervolgt: “En door de hysterische reuring die RTL Nederland eromheen creëert, plus alle gekte van kijkers, die ook rijkelijk aanwezig zijn in de media, heb ik helemaal geen zin om het te volgen. Nee, doe mij dan maar en mooie Scandinavische krimi. Die zijn mooi en inspirerend.”

Yvonne kijkt wél

Wie er wél fan is van Winter Vol Liefde, is de beruchte juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Ze kijkt samen met haar geliefde. “Wij zijn zo obsessed met dit programma. Ik vond B&B natuurlijk al echt mega. De vorige keer ging ik pas juicen over B&B toen het was afgelopen. Dat wil ik nu ook gaan doen met Winter Vol Liefde”, zegt ze op haar juicekanaal.

Hoezo brengt ze die juice verlaat? “Ik vind het zonde, want ik wil nog helemaal niet lezen wie er nog samen zijn. Ik wil eerst genieten van het programma. Ik wil het eerst helemaal af kijken en dán wil ik erover juicen, dus dat ga ik niet doen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen