‘Maxime Meiland heeft nieuw kapsel om misbruikzaak te winnen’

Maxime Meiland heeft haar volgers verrast met een nieuw kapsel: ze is nu donkerblond met krulletjes. Waarom doet ze dat? “Zou het iets met die rechtszaak te maken kunnen hebben?”

Guido den Aantrekker en Maxime Meiland © SBS, Instagram

Het nieuwe kapsel van Maxime Meiland lokt behoorlijk wat reacties uit. Veel mensen laten commentaar achter onder haar post op Instagram. “Donker haar staat haar helemaal niet, maakt haar oud en harde uitstraling”, roept ene Mirko. En Jonker reageert daar heel gemeen op: “Nou ja, het is natuurlijk wel een harde leugenaar.”

Donker en krullen

Showkenner Bart Ettekoven stipt het nieuws aan in Shownieuws. “Iedereen had zoiets van: hé, wat ziet zij er anders uit, wat is dit voor nieuwe look? Het lijkt wat donkerder en veel gekrulder en dat is het ook. Wat is nou het verhaal?”

Hij vervolgt: “Het is haar eigen kleur en het zijn ook haar eigen krullen, dus de blonde coupe en zoals we haar allemaal hebben leren kennen, dat is niet haar natuurlijke look. Zo wordt Maxime eigenlijk een soort van wakker.”

Voor de rechtszaak?

Story-baas Guido den Aantrekker denkt dat Maxime dit misschien gedaan heeft voor de misbruikzaak die binnenkort dient. “Zou het iets met die rechtszaak te maken kunnen hebben? Dat ze wat serieuzer over wil komen? Want ze heeft natuurlijk toch een beetje dat… Nou, ik wil niet zeggen dat losbollige, maar dat flamboyante, ook met dat blonde kapsel.”

Bart: “Denk je dat?”

Guido: “Nou, het zou toch kunnen? Dat ze denkt: ik moet straks een serieus verhaal vertellen, ik moet misschien qua imago…”

‘Kan blond niet?’

De blonde deskundige Anouk Smulders reageert verbaasd. “Want blond, kan dat niet ofzo?”

Bart grappend: “Nee, als blondine word je echt niet serieus genomen.”

Guido plagend: “Dat weet je toch, Anouk?”

René Mioch vervolgens: “Als je zeg maar serieus genomen wil worden…”

Afspraak bij kapper

Tooske Ragas schrikt helemaal van deze aanval op blondines. “Nou, ik heb een afspraak bij de kapper van de week, maar ik ga hem cancelen. Ik laat de hele boel uitgroeien!”

Maxime heeft zelf nog niet gereageerd op de ophef over haar nieuwe kapsel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland neemt nieuw kapsel om misbruikzaak te winnen, denkt Guido. Vergezocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen