Maxim Froger zorgt voor speculatie: ‘Hoe komt hij aan dat huis?’

Maxim Froger zorgt voor speculatie met de twee-onder-een-kapper die hij heeft gekocht in een soort vinex-wijk van Blaricum. “Waar betalen ze het van? Het huis kost bijna negen ton.”

Maxim Froger © Instagram

Je kunt in het Gooi hele elftallen samenstellen van BN’er-kinderen die hun ouders achterna willen schnabbelen. Ze zijn in weelde opgegroeid en natuurlijk beroerd om gewoon werk te doen, dus willen ze ook zingen, dansen, acteren en presenteren. Of influencer worden; dat kan tegenwoordig ook nog natuurlijk.

Halve ton verlies

René Froger heeft ook allemaal kinderen die showbizz in willen en een daarvan is Maxim Froger, die recentelijk meedeed aan Expeditie Robinson en in opspraak raakte vanwege vermeend huiselijk wangedrag. Bovendien zou hij ruzie hebben met zijn broertje Didier, omdat hij dus met zijn vriendin is verhuisd naar een heel luxe woning in vinex-Blaricum.

Shownieuws-ster Bart Ettekoven vindt het een vreemd verhaal. “Maxim Froger heeft in november zijn huis in Diemen verkocht en hij heeft dat in maart vorig jaar gekocht. Daar heeft hij toen een hypotheek op laten vestigen van een half miljoen en het is verkocht voor 445 duizend euro, dus daar is een halve ton verlies geleden”, zegt hij in de showrubriek.

‘Hoe betaalt hij dat?!’

Een halve ton verlies? Dat is niet mis. Bart: “Ik weet niet of hij daar heel rouwig om is, want vervolgens heeft hij samen met zijn vriendin Ruby in het Gooi een prachtige bijna soort villa-achtige woning gekocht weer. Dat is dit stulpje. Voor zo’n jong stel…”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Ja, dat is het eerste wat ik dacht! Een heel jong stel.”

Bart: “Waar betalen ze het van?”

Twee twintigers

Dyantha vindt het heel vreemd. “Een huis van bijna negen ton.”

Bart: “Ja, voor twee twintigers. Ik vind het een hoop geld. Volgens mij heeft papa wel een beetje geholpen, toch?”

Ook collega Frits Huffnagel denkt dat René Froger een handje heeft geholpen. “Ja, papa zal wel een beetje geholpen hebben, toch?”

Bart: “En mama.”

Goed geboerd

Dyantha denkt dat het allemaal behoorlijk in de papieren loopt. “Maar goed, ze hebben behoorlijk wat kinderen, de Frogers. Als je voor ieder kind zo moet gaan inleggen…”

Bart: “René heeft goed geboerd hoor met De Toppers!”

Evert Santegoeds: “Ik denk dat er een extra avond komt volgend jaar!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxim Froger die villa op eigen houtje heeft gekocht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen