Jordi Versteegden: ‘Waarom is Gordon alleen nog huilend op tv?’

Jordi Versteegden, sterverslaggever van De Telegraaf, vraagt zich af waarom we Gordon tegenwoordig alleen nog huilend op televisie zien. “Zegt dat iets?”, klinkt het filosofisch.

Gordon en Jordi Versteegden © NPO, SBS

Gordon heeft een merkwaardig gevoel voor comeback. Eerst zien we hem opduiken met een nieuw kapsel in het MAX Kerstconcert, daarna mag hij van Beau van Erven Dorens huilend zijn ex-vriend besmeuren op de nationale televisie en vanavond maakt hij wederom wenend zijn opwachting, ditmaal in Verborgen Verleden.

Muzikale voorouders

Wat er nu weer aan de hand is dat Gordon tot tranen drijft? Zijn muzikale voorouders. “Zonder dat hij nou een eigen programma heeft, is Gordon de laatste tijd toch wel heel veel op televisie, hè, valt ons op”, zegt showbizzexpert Jordi Versteegden, de rijzende ster van De Telegraaf, in de podcast Strikt Privé.

Collega Evert Santegoeds reageert cynisch. “Ja, daar heeft hij kennelijk voor gekozen. Als hij hier is, dan zit hij in een programma en van Omroep MAX tot Beau en nu weer dat Verborgen Verleden en er komt wéér een traantje aan te pas, dus ik denk dat ik het even aan me voorbij laat gaan die uitzending dit weekend.”

Alleen maar huilend

Jordi vindt wel dat Gordon een keer moet stoppen met huilen. “Hoe komt het nou dat Gordon de laatste tijd alleen maar huilend op televisie is. Zegt dat iets?”

Wat denkt Evert daarvan? “Ik weet het niet. Hij is zoekend naar aandacht, zoekend naar iets. Hij zit natuurlijk met lege handen. Hij heeft geen muziek, hij heeft geen programma, hij heeft helemaal niks en dan zegt hij maar ja tegen dit soort uitnodigingen, terwijl ik dan denk: joh, het staat allemaal zo ver af van waar je goed in bent.”

Laten lachen

Het humoristische talent van Gordon is immers onmiskenbaar: als geen ander kan hij snelle grappen maken. “Het laten lachen van mensen, zingen, al die dingen, doe die nou en ga nou niet alleen sippend en huilend voor die camera zitten, want het is zoveel van hetzelfde. Mensen willen gewoon lachen om Gordon en niks anders.”

Jordi: “De kern is dus dat hij moet huilen omdat hij muzikale voorouders heeft.”

Evert: “Ja, nou, prachtig. Het is mooi, maar ik hoef het allemaal niet zo te zien eigenlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is opeens de hele tijd huilend op tv. Goed voor zijn imago?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen