Hoeveel geld wil Rachel Hazes voor soap? ‘Mag blij zijn met 50K!’

Rachel Hazes hoopt dat SBS 6 de proefopnames van haar reallifesoap interessant genoeg vindt om een serie te bestellen, maar hoeveel geld kan ze vragen? “Ze mag blij zijn met 50K!”

Rachel Hazes © William Rutten

Je kunt het bijna niet bevatten dat iemand die zó verguisd wordt nog steeds zó graag media-aandacht wil. Rachel Hazes heeft een brasserie overgenomen aan de Spaanse kust en ze wil heel graag gevolgd in een reallifesoap. Er worden op dit moment proefopnames gemaakt en als SBS 6 die leuk genoeg vindt, dan gaan ze een hele serie afleveringen bestellen.

‘Is toch niet leuk?!’

Evert Santegoeds, een van de deskundigen in de SBS 6-rubriek Shownieuws, heeft er geen vertrouwen in. “Wie dát bedacht heeft… Een docusoap over Rachel Házes, die koffie loopt te serveren. Dat is toch totaal niet leuk?”, sneert hij in de podcast Strikt Privé.

Hij vervolgt: “Er is ook geen tegenspeler, er is geen nieuwe man in d’r leven, er is helemaal niks, er is geen familie meer die er een rol in speelt. En dan ga je de camera zetten op Rachel Hazes! Het zal mij benieuwen.”

Wat verdient ze?

Collega Jordi Versteegden, verslaggever van De Telegraaf, denkt dat Rachel dit doet om klanten te werven. “Aan de andere kant is het natuurlijk wel slim van haar nu ze die zaak aan het opzetten is in Spanje, dat ze dat laat vastleggen.”

Evert daarop: “Natuurlijk. Aan alle kanten is het voor haar gunstig, maar wie ernaar gaat kijken en wie er plezier aan beleeft… Dat lijkt me sterk. En wat zij verdient met zo’n docusoap, ja, daar moet je heel wat koffiekopjes voor uitserveren hoor.”

50 duizend euro

Jordi vraagt zich af wat Rachel hier nou voor wil hebben. “Ja, dan willen de mensen weten wat je dan verdient met zo’n docusoap. Is dat rond de 50 duizend euro per seizoen of meer?”

Zo’n bedrag draai je in elk geval niet snel aan winst met een brasserie, aldus Evert. Ze zou daar dan ook blij mee mogen zijn, besluit hij. “Ik denk dat ze in haar handen mag knijpen als ze dat krijgt, want iedereen zegt ook: het is reclame voor je zaak daar. Maar nogmaals: daar moet je aardig wat kopjes koffie voor serveren…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Peter Gillis-soap is heel erg eenzijdig. Denkt u dat de Rachel Hazes-soap dat ook wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen