William Rutten not amused na heftige grap over Antonie Kamerling

William Rutten is tijdens een fotosessie met Dennis Schouten not amused als de rebelse presentator opeens een heftige grap over Antonie Kamerling vertelt. “Het was helemaal mis.”

William Rutten en Dennis Schouten © RTL, YouTube

RoddelPraat-presentatoren Dennis Schouten en Jan Roos zijn zo ongeveer personae non gratae in de Nederlandse mediawereld, maar ’s lands beroemdste sterrenfotograaf William Rutten is mild voor het tweetal. Sterker nog: Dennis mocht deze week in de fotostudio van William een professionele foto van zichzelf laten maken, voor op een cover.

Zwarte trui

Dennis moest voor het bedoelde foto-effect een zwarte trui aan, die William aan hem leende. “William heeft het er altijd over dat hij íedereen voor zijn fotolens heeft gehad. Ik moest op een gegeven moment een zwarte trui aan en die had ik niet bij me, dus hij zegt: ‘Weet je wie de laatste is die die trui aan had? Peter R. de Vries.’”

Een hele eer natuurlijk. Dennis vervolgt in zijn programma RoddelPraat: “Die had als laatst die trui aan, zegt hij. Ik zeg: ‘Nou, ik denk dat Peter trots is dat ik hem nu aan heb.’”

Grapje over Antonie

Even later is de sfeer om te snijden, verklapt Dennis. “Op een gegeven moment hadden we het over de dood en toen had hij het over Antonie Kamerling, dat het zo tragisch is. Ik zeg: ‘Jan heeft daar een heel leuk grapje over.’ Hij zegt: ‘Wat dan?’”

Antonie, die getrouwd was met Isa Hoes, is zelf uit het leven gestapt. Dennis: “Ik zeg: ‘Ondertussen, omdat het al zo lang geleden is, wordt hij daar thuis niet meer Antonie Kamerling genoemd, maar Antonie die in de Kamer Hing.’ William kon er niet om lachen. Kaken op elkaar. Hij kent die man. Helemaal mis. Helemaal mis. Helemaal mis.”

Onhandig

Co-host Jan vindt het onhandig van Dennis. “Misschien moet je dat soort dingen ook niet vertellen aan de vrienden van Antonie die in de Kamer Hing.”

Dat is een understatement. Eén ding is zeker: de humor van Dennis is net zo zwart als de trui die hij leende…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat er een musical over Antonie Kamerling moet komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen