Sophie Hilbrand incasseert lelijke sneer van Joling: ‘Zo smoezelig!’

Sophie Hilbrand krijgt een heel lelijke sneer voor haar kiezen van Gerard Joling. Hij vindt de presentatrice van Khalid & Sophie er erg smoezelig uitzien. “Het is geen frisse vrouw.”

Sophie Hilbrand en Gerard Joling © NPO, SBS

Oei, oei, oei: Gerard Joling heeft kennelijk niet geleerd van zijn bloedbonje met Ruud de Wild. De radio-dj was wóest toen de zanger hem in de media omschreef als ‘onfris‘, maar nu plakt hij die kwalificatie ook gewoon op Sophie Hilbrand. De talkshowster van NPO 1 ziet er volgens de entertainer een beetje viezig uit, een beetje smotsig.

Beetje smoezelig

Gerard spaart Khalid Kasem, maar Sophie? Nee, die vindt hij niets. “Ik vind hem geen slechte presentator en hij presenteert vaak met hoe heet ze ook alweer? Sophie. Die vind ik een beetje stoffig, een beetje smoezelig. Oeh, dat had ik weer niet mogen zeggen natuurlijk”, zegt hij op de barkruk van Vandaag Inside.

Tafelgast Özcan Akyol: “Maar dat mag je niet zeggen van je management?”

Gerard roept: “Ja, Sophie! Sophie, tussen je neus en knie, daar zit-ie!”

Geen frisse vrouw

Die Sophie heeft gewoon een kappertje nodig, vindt Gerard. “Ja, ik vind haar niet een frisse vrouw om naar te kijken. Ja, jongens, het spijt me. O, ik ben alweer te ver gegaan. O, jongens, ik krijg een belletje van het management of ik wil stoppen. (…) Ik kijk liever naar jullie programma.”

Sophie heeft laatst onthuld dat ze niet op de PVV heeft gestemd. Hoe zit dat met Geer? “Of ik PVV heb gestemd? Ja. Gewoon voor de verandering. Ik wist het ook niet meer hoor. Ik heb altijd VVD gestemd en nu PVV. Heel veel mensen durven het niet te zeggen, maar ik denk: laat maar wat anders gebeuren dan. Zoals het nu gaat, gaat het ook niet goed.”

Storende factor

De mening van Gerard over het duo Khalid & Sophie wordt overigens gedeeld door de mannen van VI. René van der Gijp: “Ik stoor me wel aan bepaalde types, ook die bij Op1 of een Khalid & Sophie, maar Renze Klamer heeft bij mij geen storende factor.”

Wilfred Genee: “Nee, bij mij ook niet.”

Johan Derksen: “Klopt. Nee, hij stoort niet. Het is een vriendelijke, enthousiaste jongen.”

Technisch goed

Wilfred vindt Renze technisch ook goed. “Maar ook technisch. Gisteren deed hij zijn opening en dat gaat heel soepel, gaat heel lekker. Meteen zit je er wel lekker in, weet je wel. Ik vind dat hij het politieke debat ook niet helemaal slecht deed.”

Gerard: “Het enige wat hij misschien niet had moeten doen is met die piano in het begin.”

Özcan: “Oké. Is hij verder dan Khalid?”

Wilfred: “Khalid? Ja. Een stukje verder.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen