Renze Klamer zorgt voor ergernis: ‘Wat heb jij met zwarte sokken?’

Renze Klamer draagt op televisie continu zwarte sokken, ongeacht welk kleur pak hij draagt. En dat komt hem nu op een flinke uitbrander te staan. “Wat heb jij toch met zwarte sokken?”

Renze Klamer © RTL

Wie is toch de stylist van Renze Klamer, de streber onder de RTL-talkshowhosts? Hij of zij krijgt in elk geval een behoorlijk standje van een boze kijker. Die is in de pen geklommen om de presentator te waarschuwen dat die zwarte sokken die hij consequent onder ieder pak draagt toch echt niet kunnen. Het is gewoon geen porem, vindt deze kijker.

Rillen om sokken

Renze plaatst het boze bericht van de kijker in zijn Instagram-stories. “Beste Renze, het moet me van het hart. Wat heb jij toch met zwarte sokken? Altijd zwarte sokken… Een bruin pak, witte sneakers en dan toch altijd die zwarte sokken… Man man, geen gezicht en elke keer ga je dan zitten aan de bar en ga ik weer rillen.”

Wat een fashionflater, vindt deze kijker. Renze is volgens hem een stijlstumper. “Bruine tinten zijn blijkbaar je ding , ga dan ook voor bijpassende sokken. Zelfs met een blauw pak (en geen zwarte schoenen), kies dan voor blauw. Enfin, hier had de styliste blijkbaar nog niet op gelet. Bij deze. Beste groet!”

Niet onder indruk

Renze lijkt niet heel erg onder de indruk van deze kritiek op zijn vermeende fashionfiasco. “Goedemorgen”, schrijft hij er relativerend bij.

Even later laat Renze weten dat hij van de sokkenschok bekomen is. “Dank voor jullie massale medeleven met de sokkengate. Nu aan het broeden op de sokkenkeuze voor vanavond. Zwart of happy 🌈?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als Renze Klamer een bruin pak draagt, wat vindt u er dan beter uitzien?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen