Beau van Erven Dorens verklapt: ‘Nóg niks gehoord van Eva Jinek!’

Beau van Erven Dorens verklapt dat hij nooit meer wat gehoord heeft van zijn vertrekkende collega Eva Jinek. Ze is dus niet bepaald een teamplayer. “Maar ze moet het doen zoals zij wil…”

Eva Jinek en Beau van Erven Dorens © William Rutten, RTL

Het contract van Eva Jinek bij RTL 4 verloopt over een aantal weken. Vier jaar lang zat ze bij de zender in een carrousel met Beau van Erven Dorens en Humberto Tan; ze wisselden de late avond met elkaar af. Collega’s dus, maar Eva blijkt totaal geen collegiaal type. Ze heeft beide heren niet eens een áppje gestuurd over haar vertrek bij de zender.

Contact met Eva?

Humberto heeft zijn verbazing daarover al meermaals uitgesproken en ook Beau vindt het een vreemde kwestie. Hij zag het vertrek van Eva bij hun werkgever RTL 4 niet aankomen en heeft er ook niets over gehoord.

Zijn talkshowgast Marc-Marie Huijbregts vraagt Beau gisterenavond: “Heb je wel eens contact met Eva erover eigenlijk?”

Beau daarop: “Dat is een hele gemene… Ik heb van haar nog niet eens gehoord dat ze weggaat! Met andere woorden…”

‘Dat is haar zaak’

Marc-Marie reageert verbaasd. Dan lachend: “Dat hoor je nou pas?”

Het is duidelijk dat Beau een beetje teleurgesteld is in Eva, maar hij houdt zich diplomatiek. “Nee, dat is… Ja, dat is haar zaak. Dat moet zij doen zoals zij wil. Zij is een waanzinnige presentatrice, ze mogen heel blij zijn dat ze haar hebben en ze gaan om zeven uur echt fantastisch scoren.”

Koekoeksjong

Beau vindt het behoorlijk heftig wat de terugkeer van Eva naar de NPO allemaal teweegbrengt. “Eigenlijk is dat een beetje het koekoeksjong dat iedereen eruit stoot. Dat klinkt gemeen, ze is een fantastische presentatrice, maar zij komt daar en wordt als een heldin daar onthaald. En ook terecht, want ze is supergoed, maar iedereen moet ervoor wijken.”

Met name voor Op1 zijn de druiven zuur: dat programma verdwijnt na de zomer volledig van de buis.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen