Tim den Besten verdwijnt plots uit media: ‘Er speelt iets héél ergs’

Tim den Besten is plotseling volledig verdwenen uit het publieke domein. De VPRO-ster heeft al wekenlang niets van zich laten horen op sociale media. “Er is iets heel ergs aan de hand.”

Tim den Besten © RTL

Normaal gesproken is hij altijd behoorlijk aanwezig: Tim den Besten. Als hij niet op televisie is, dan dendert hij wel door je timeline heen met allerlei stories over zijn dagelijkse bezigheden en zijn commentaar op de actualiteit. Maar waar is de ietwat hysterische VPRO-presentator nu? We horen echt al wéken niets meer van hem.

‘Er is iets gebeurd’

Yvonne Coldeweijer, de juicehyena uit Muiden, heeft dit vanochtend aangekaart op haar beruchte sapplatform. “Waar is Tim? We worden normaal doodgegooid met zijn stories maar hij heeft nu al bijna een maand niks gepost. Zit Tim den Besten in een tv-program of moeten we ons zorgen maken?”

Al snel volgt er meer informatie. “Op dinsdag 10 oktober is er iets gebeurd tijdens de opnames van zijn show Timmyland. 😳 Volgens een spion zaten ze midden in de opnames toen deze ineens met onmiddellijke ingang zijn afgelast voor onbepaalde tijd. Hopelijk is alles okay met Tim! 🙏 Keep u posted.”

Verslaving

Is er een ongeluk gebeurd? Heeft hij zich misdragen? Het heeft volgens Yvonne met een verslaving te maken. “Na een aantal gesprekjes te hebben gevoerd heb ik wel een vermoeden waar Timmy kan zijn… Hij schijnt al enige tijd te worstelen met een verslaving.”

Wow, dat is heftig. “Het is ff flink geëscaleerd de afgelopen weken en hoor wat dingen waar ik flink van schrik. Ik hoor ook dat zijn manager met hem heeft gebroken. Gezien de lange radiostilte ga ik er vanuit dat hij momenteel wordt geholpen. 🙏❤️”

Grensoverschrijdend

Maar hé, dat is niet alles. Yvonne komt zojuist met een schokkende aanvulling. “Oh no… SHOCKING! Er schijnt een grootschalig onderzoek van media en politie te lopen naar grensoverschrijdend gedrag van Tim den Besten. Naast de vermoedelijke drugsverslaving spelen er volgens spionnen nog veel ernstigere dingen…”

Wat dan? “Een spion wil benadrukken dat Tim geen slachtoffer is, maar eerder een dader. 😳 Het schijnt dat Het Parool al bezig is met een groot stuk hierover.. Het zou gaan om een vorm van identiteitsfraude en stalking, waar hij zich schuldig aan zou maken. 😳”

‘What the f*ck’

Yvonne is echt verschrikkelijk geschrokken van deze opmerkelijke wending. “Zelfs na een aantal waarschuwingen zou hij niet zijn gestopt. WTF. Ik vind hem altijd zo leuk en grappig… What’s going onnnnn.”

Wanneer heeft Yvonne meer informatie over deze kwestie? Dat is nog even afwachten. “To be continued.”

Ernstig ziek

Update 13.30 uur – De VPRO laat aan RTL Boulevard weten dat Tim heel erg ziek is. “Tim den Besten is ernstig ziek en daarom afgelopen tijd niet online te vinden. De opnames voor de vervolgserie Timmyland zijn om deze reden stil gelegd.”

Hij zal zich de komende tijd terugtrekken. “Tim is bij zijn familie in afwachting van verdere behandeling van zijn ziekte.”

En wat is er waar van al die geruchten van Yvonne? “Vanwege Tims privacy zien we af van verdere toelichting.”

Yvonne reageert: “Ze noemen hem ‘ernstig ziek’ maar willen niet bevestigen of het klopt dat er een onderzoek naar hem loopt…”

Update 22.10 uur

Update: Tim den Besten heeft zeldzame vorm van kanker: ‘Verschrikkelijk’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Raadt u Tim den Besten aan om met een verklaring te komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen