Schoonzus Rob Kemps krijgt verbale klap: ‘Jij bent echt zó’n snob’

Kimberley Klaver, een van de nieuwe schoonzusjes van Rob Kemps, krijgt een behoorlijke verbale tik van de gevreesde Yvonne Coldeweijer. “Zij is echt zó’n ontzettende snob.”

Rob Kemps en Stephanie Klaver © Instagram, SBS

De nieuwe schoonfamilie van Rob Kemps heeft niet bepaald een kreukvrij imago. Vooral zijn nieuwe schoonouders zijn nogal fanatiek; die begonnen op een gegeven moment ongegeneerd Yvonne Coldeweijer uit te schelden. Zijn liefje Stephanie Klaver heeft ook nog twee semi-bekende zusjes: Melodie en Kimberley.

‘Wees lief voor Rob!’

Kimblerley heeft een belletje gekregen van Nieuwe Revu om naar haar mening te vragen over Rob. Eigenlijk heeft ze daar helemaal geen zin in. “Ik ben uit eten momenteel, wat kan ik voor jullie doen?”, begint ze.

Maar vervolgens neemt ze opvallend genoeg toch uitgebreid de tijd. Sterker nog: ze maant de journalist van dienst op een zeker moment zelfs om het wel allemaal positief te houden over Rob. “Ik hoop dat jullie wel een beetje lief voor hem zijn. (…) Wees lief voor Rob. Let’s spread more love in the world.”

Mannenafpakker

Die hele familie is een beetje lijp, reageert Yvonne in haar podcast De Juice Show. “Melody is actrice. Die is het meest normaal, denk ik. En dan heb je Kimberley. Die is, ja, wat doet die eigenlijk? Dat weet geen hond. Maar zij heeft wel de man afgepakt van haar beste vriendin. (…) En de derde is achtergronddanseres Stephanie. En zij is met Rob Kemps.”

En het is dus Kimberley die aan het woord komt in Nieuwe Revu. “Ja, de mannenafpakker.”

Co-host Mark Koster: “En Kimberley zegt: ‘Jullie moeten wat aardiger voor hem zijn.’ Maar opent het gesprek als volgt: ‘Waar kan ik je mee helpen?’ Toen ik dit aan jou vertelde…”

Kriegelig

Zo’n openingszin maakt Yvonne echt heel kriegelig. “Wij vlogen allebei in de gordijnen.”

Mark: “Eigenlijk wel raar dat wij… Wie is deze vrouw? Waarom worden wij daar kwaad van? Dat is ook heel gek, dat zegt iets over ons.”

Yvonne: “‘Waar kan ik je mee helpen?’ Dat is zó snob.”

Mark: “‘Ik zit even te eten.’ Ze zijn net te druk natuurlijk. Ze nemen nog nét de telefoon op. Och man. ‘Waar kan ik je mee helpen?'”

‘Ze mag blij zijn!’

In werkelijkheid is Kimberley vergúld dat iemand uit de media haar belt, aldus Yvonne. “Ze mag blij zijn dat ze gebeld wordt! Die meid. Die is nooit in de media. Ze neemt graag op hoor. Ze wil graag genoemd worden hoor die meid. Dat is natuurlijk het grappige eraan. ‘Waar kan ik je mee helpen?’ Meid.”

Mark: “Het heeft een soort… Dat heet media-interessantdoenerij. Dat is het. Je weet dat je er niet toe doet. Maar door te zeggen: ‘Waar kan ik je mee helpen?’, dan ben je een soort hoger dan die journalist.”

Yvonne besluit: “Maar je bent een nobody en je mag blij zijn dat je gebeld wordt!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps zijn privéleven imagotechnisch beter privé kan houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen