Rob Kemps tergt ex-geliefde met gemene snauw: ‘Heel pijnlijk’

Rob Kemps doet zijn ex-geliefde en moeder van zijn kinderen Miriam Swinkels ongelooflijk veel pijn met de nare uitspraken over zijn nieuwe liefdesgeluk. “Het is heel erg pijnlijk.”

Rob Kemps © NPO

Het is echt niet te harden: al die Insta-fotootjes waarop Rob Kemps poseert met zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Dan zijn de tortelduifjes weer in Colombia, dan weer in Parijs. En hoe het leven met haar is? “Met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, plaatste de gevallen SBS 6-ster in de begeleidende tekst.

Gezinsleven zat

Zó gemeen. Die Rob is gewoon de héle tijd de hort op met die griet en zijn ex? Die zorgt thuis voor hun kinderen. Het is volgens critici gewoon om mistroostig te worden, zo’n vent die zijn verantwoordelijkheden ontloopt en dat dan ook nog eens trots zit uit te venten op de socials. Hoezo moet je nou per se plaatsen dat nu alles beter, fijner en mooier is?

Paulien Timmer, een deskundige op het gebied van liefde en relaties, legt in Nieuwe Revu uit dat Rob waarschijnlijk het gezinsleven even zat was. “Door de aanwezigheid van een leuke danseres bij die optredens, kan dat verlangen naar die andere wereld worden versterkt.”

Heel pijnlijk

Voor die andere wereld is Rob nu gevallen. Die andere wereld zónder zijn gezin. “Hij denkt misschien dat hij het nu helemaal heeft gevonden, want hij zegt dat met haar alles leuker, beter en fijner is. Wat trouwens heel pijnlijk is voor zijn ex-vrouw om te vernemen. Zijn uitspraken zijn gebaseerd op hoe hij zich op dit moment voelt in deze prille relatie.”

Het komt volgens deze deskundige mevrouw Paulien heel geforceerd over. “Als mensen verliefd zijn en hebben gekozen voor een nieuw iemand, hebben ze de behoefte om die keuze voor zichzelf te bevestigen en te rechtvaardigen. Ze kijken dan met een bepaalde bril naar hun vorige relatie en denken dat ze zich nog nooit zo gevoeld hebben als nu.”

‘Helemaal niet waar’

Rob kan zich misschien verliefder dan ooit vóelen, ’terwijl dat objectief gezien helemaal niet waar hoeft te zijn’. “Het is heel goed denkbaar dat Kemps voorheen op zijn ex net zo verliefd was.”

Er is door die gemene uitspraken van Rob vooral medeleven met zijn ex Miriam op zijn plaats, vindt Paulien. “Het is te hopen dat de moeder van zijn kinderen dat in perspectief kan zien en dat ze zich realiseert dat Kemps zeker wel van haar gehouden heeft.”

Bullebak.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps met zijn achtergronddanseres blijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen