Rob Jetten schrikt zich dood, hockeyhunk op tv: ‘Hola, mi amor’

Rob Jetten is zich in de talkshow Tijd voor MAX een hoedje geschrokken. De redactie had namelijk een liefdevolle videoboodschap van zijn hockeyhunk geregeld. “Hola, mi amor.

Rob Jetten © NPO

Er is door weekblad Privé groot mee uitgepakt: de nieuwe liefde van Rob Jetten. De meneer in kwestie, Nicolás Keenan, staat sinds de berichtgeving van het blad bekend als ‘hockeyhunk‘. Dat komt omdat deze Argentijnse meneer hockeyt én heel erg gespierd is. Verslaggever Jaïr Ferwerda lag laatst onder vuur omdat hij Nicolás omschreef als ‘first lady‘.

Hockeyhunk

Hoe dan ook: die hockeyhunk durfde tot nu toe nooit voor de camera te verschijnen, maar voor het zoetsappige Tijd voor MAX maakt hij een uitzondering. “Je hebt in de liefde een topsporter aan de haak geslagen, een Argentijn. Een hockeyman”, begint presentator Sybrand Niessen in de uitzending van gisteren.

Rob vertelt dat dat helemaal klopt. “Hij hockeyt in Nederland, bij Klein Zwitserland, de club in Den Haag en dit is in het Argentijnse nationale elftal. Dit is denk ik bij de Olympische Spelen in Tokio, waar hij de mooiste goal van het toernooi heeft gescoord.”

‘Hola, mi amor’

Co-host Martine van Os vindt het mooi om Rob zo liefdevol te horen praten. “Ja, schep maar lekker op.”

Sybrand dan: “Hij wil wat tegen je zeggen, luister maar.”

Rob schrikt zich vervolgens een hoedje: “O nee, dat meen je!

Vervolgens verschijnt de hockeyhunk groot in beeld. “Hola, mi amor. Je bent misschien wel verrast dat je me hier ziet, maar ik wilde de kans niet voorbij laten gaan om te zeggen hoe trots ik op je ben.”

Inspirerend

Nicolás spreekt in het Engels. “Wat je doet is zo inspirerend voor ons allemaal. Alle uren, het harde werk en de passie die je in deze campagne stopt. We steunen je, we staan achter je, ga zo door. En het belangrijkste van alles, we houden van je.”

Rob daarna: “Dat heeft hij goed geheimgehouden dit.”

Sybrand: “Echt waar? Of lieg je?”

Rob: “Nee, nee, nee. Hahaha.”

Nederlands

Kan die hockeyhunk al Nederlands? Rob beweert van wel. “Z’n Nederlands is beter hoor. Hij durfde het denk ik niet aan in het Nederlands, maar hij probeert ook echt dit soort programma’s wel te kijken en te volgen.”

De hockeyhunk van Rob:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op privédingetjes van politici?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen