Rob Goossens knipt nagels in auto: ‘Laat het op m’n schoot vallen’

Rob Goossens knipt zijn vingernagels altijd achter het stuur van zijn auto. Hij heeft daarom een nagelknipper in zijn auto liggen. “Ik zorg dat alle nagels netjes op mijn schoot vallen.”

Rob Goossens © RTL

De 32-jarige RTL Boulevard-ster Rob Goossens heeft een eigenaardige gewoonte. Hij knipt zijn vingernagels in de auto, achter het stuur van zijn Mazda MX-5, en dat is behoorlijk excentriek. De meeste mensen knippen hun nagels namelijk thuis, meestal in de badkamer, bijvoorbeeld onder de douche of met de voet op de toiletbril.

Rijdende nagelstudio

Rob doet zijn onthulling in een vraaggesprek met het tijdschrift AutoWeek. “Veel mensen zullen dit smerig vinden, maar ik vind het heerlijk om in de auto mijn nagels te knippen. Nagels knippen is iets wat moet gebeuren, maar ik heb er nooit zin in. In de auto kun je knippen tot je een ons weegt.”

Is het niet onpraktisch om achter het stuur je nagels te knippen? “De truc is om te zorgen dat alles op schoot blijft liggen, zodat je het als je uitstapt in één zwier uit de auto kunt gooien.”

Verslingerd aan pastilles

Heeft Rob nog een andere eigenaardige autogewoonte? “Ik ben verslingerd aan Anis de Flavigny-pastilles. Als ik in de auto stap, mik ik altijd eerst zo’n snoepje in mijn mond. Als ik heel exotisch doe, dan stop ik er twee tegelijk in mijn mond. Maar gekker wordt het niet.”

Overigens heeft Rob naast zijn Mazda-cabrio ook nog een oude Volvo V70 uit 2000. “Daar ben ik nog steeds erg blij mee, want het rijdt prima en er is achterin belachelijk veel ruimte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vies dat Rob Goossens zijn nagels knipt in de auto?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen