Rachel Hazes nog steeds boos op Rob Goossens: ‘Geen contact’

Rachel Hazes en Rob Goossens zijn nog altijd niet met elkaar on speaking terms. De weduwe ziet hem als de plaaggeest van RTL Boulevard. “Ze keek me aan en het stoom kwam uit de oren.”

Rachel Hazes en Rob Goossens © RTL

BN’ers háten kritiek en de een heeft nog langere tenen dan de ander. Die van Rachel Hazes spannen de kroon. Eén woord verkeerd en ze sleurt je aan je haren naar de rechtbank toe. Maar door die houding kun je wel in één oogopslag zien welke showmedia gezond kritisch zijn en welke haar volledig naar de mond praten.

Met lijk zeulen

Waar Rachel nog altijd gretig voor de camera van Shownieuws staat, ontloopt ze die van RTL Boulevard al anderhalf jaar. De reden? De volgende 32 woorden van Rob: “Arme Rachel, zoek eens een keer een nieuwe hobby, want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Een vrij breed gedeelde mening, maar Rachel is dus helemaal beledigd en heeft nu geroepen dat ze Boulevard boycot zolang Rob daar aan de desk staat. En daar heeft ze natuurlijk alleen maar zichzelf mee, want waar moet ze haar volgende productlijn van Lidl-prullaria met Hazes-badslippers en -kaarshouders dan promoten?

Stoom uit oren

Op de vraag of ze alweer on speaking terms zijn, zegt Rob in de BLVD Podcast: “Ik geloof het niet. Zij zei toen: ‘Zeg nou een keer sorry.’ Ik heb gezegd: ‘Ik ga geen sorry zeggen als ik het niet meen.’ Ik heb gewoon nog een keer verteld hoe ik erin sta en dat het niet persoonlijk is. Dat kan ik blijven herhalen, maar zij heeft het er dus wel heel erg moeilijk mee.”

Hij vervolgt: “Dat leverde toen dus een heel bijzondere conversatie via DM’s op Instagram op, waarbij zij onder andere zei dat mijn leven veel makkelijker zou worden als ik uit de kast zou komen. Later was ik bij die rechtszaak tussen Rox en Rachel. Daar was natuurlijk Rachel ook. Nou, die keek me aan en de stoom kwam uiteraard uit haar oren.”

Big Willem

Bij die rechtszaak ging het ook allemaal heel raar, aldus Rob. “Zij was daar met Big Willem van de Hell’s Angels. Ik stond met twee crimemensen van Boulevard die echt een beetje nerveus deden van: ‘O jee, daar staat Big Willem’, en op het moment dat ze dat zeiden keek hij onze kant op en toen kwam hij onze kant op.”

En toen? “Hij bleek naar mij te komen, terwijl er twee crimeverslaggevers stonden. Hij kwam op mij af en zei: ‘Ik ben geen homofiel, maar ik ben wel van je gecharmeerd.’ Dus blijkbaar hebben zij ook dat gesprek gehad van: ‘Die Rob is zo duidelijk homo, ik moet toch eventjes zeggen dat ik dat niet ben, want anders gaat hij me zometeen lastigvallen ofzo.’”

Raar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes boycot RTL Boulevard zolang Rob Goossens daar werkt. Zou u daarmee zitten als u BLVD was?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen