Rachel Hazes krijgt ultieme tip om imago te redden: ‘Verdwijn!’

Rachel Hazes kampt nu al jaren en jaren met een enorm imagoprobleem, maar hoe kan die vrouw dat nu nog verhelpen? Imagodeskundige Zabeth van Veen geeft advies: “Verdwijn!”

Rachel Hazes © SBS 6

Het imago van Rachel Hazes ligt als een opengereten hert in het weiland: echt onherstelbaar beschadigd. Ze stónd al bekend als iemand die wel héél erg profiteert van de nalatenschap van haar overleden man, met wie ze in scheiding lag, maar ook aan haar kwaliteiten als moeder wordt ernstig getwijfeld. Eigenlijk is ze één grote ruziemachine.

Van toneel af

Wat kan zo’n vrouw nog doen om de boel een beetje te redden? Gelukkig is daar Weekend om plaatsvervangend advies in te winnen bij imagodeskundige Zabeth van Veen. Zij weet alles van imago’s en hoe je die kunt maken en breken.

Er is eigenlijk maar één verstandige beslissing die Rachel kan nemen, aldus Zabeth. “Van het toneel verdwijnen. Ik vind het een dramaverhaal, zo erg voor die kinderen. Je wilt als kind altijd dat je ouders van je houden, je waarderen, steunen en je emotioneel veilig laten voelen. Maar Rox en André krijgen telkens weer een klap in hun gezicht.”

Publieke klap

Een públieke klap in hun gezicht, wel te verstaan. Rachel doet immers alles via de media en dat is gewoon funest voor je imago, aldus Zabeth. “En zo ook die vroegere hartsvriendin die ze voor het gerecht heeft gesleept. Ik vind het schaamteloos dat Rachel justitie belast met die onzindingen.”

Ze kan zich volgens de imagodeskundige maar beter terugtrekken. “Ik denk dat zij echt gelooft dat ze in haar recht staat, omdat ze dat zo heeft bedacht. Ik zeg niet dat de kinderen alles goed hebben gedaan, maar als ouder hoor je de verstandigste van de drie te zijn en dat is zij in elk geval niet.”

Goede psycholoog

En wat moeten we met haar zoon André jr.? “Een goede psycholoog kan hem helpen. Hij heeft in feite alles in zijn leven, maar het is nu gewoon een zooitje, er zit geen structuur in. Vandaag is het zus, volgende week weer zo. Je gunt hem dat hij zijn leven op de rit krijgt.”

Zelfinzicht is voor hem het toverwoord, besluit Zabeth. “Zelfinzicht is de basis voor een stabiel leven. Dan kan hij zichzelf gaan aansturen, in plaats van dat zijn management, Monique of zijn moeder dat doet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes krijgt de tip om van het toneel te verdwijnen. Goede tip?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen