Nikkie de Jager verklapt: ‘Rob Kemps was tweede keus van Talpa!’

Nikkie de Jager verklapt dat Rob Kemps op z’n minst tweede keus was voor de presentatie van de talkshow De 10 Vragen. “Daar hadden ze mij voor gevraagd, maar ik zag me daar niet!”

Nikkie de Jager en Rob Kemps © SBS 6

Als Angela de Jong in de podcast Lightless Lounge van Nikkie de Jager verklapt dat ze nóóit meer is benaderd door John de Mol nadat ze zijn lucratieve aanbod van 800 duizend euro had geweigerd, moet de make-up-diva ontzettend lachen. Ook zij heeft namelijk een voorstel van de mediamiljardair geweigerd: “Nou, dan weet ik m’n toekomst. Hahaha!”

‘O my goodness’

Haar manager Wes van Os heeft flink wat voorstellen voorbij zien komen. “Nik heeft nee gezegd tegen Avastars onder andere”, legt hij uit.

Angela wijst erop dat Avastars, dat uiteindelijk werd gepresenteerd door Kalvijn, gigántisch is geflopt. “O, ben jij blij!”

Nikkie: “O, ik wist dat we het hierover gingen hebben.”

Angela: “Maar voor de presentatie van Avastars?”

Nikkie: “Ja.”

Angela: “O my goodness.”

Nikkie: “JA!”

De 10 Vragen

Nikkie vertelt dat ze voor nog veel meer programma’s is gevraagd. “Nou, het grappige was voor ons toen… Het was na Eurovision en iedereen belde natuurlijk. Avastars lag nog, de jury van Holland’s Got Talent lag nog, The Voice Kids lag nog. Voor De 10 Vragen hadden ze me ook gevraagd.”

De 10 Vragen is dus de talkshow die Rob Kemps presenteerde. Nou ja, gaandeweg werd er een groot geheim onthuld: Rob bedacht de vragen niet zélf, maar kreeg die ingefluisterd door Antoinnette Scheulderman. Zó gênant.

‘Ben zo blij’

Nikkie weigerde De 10 Vragen en al die andere titels. “Bij alles zag ik mezelf niet! Ik dacht toen: dit moet ik niet gaan doen. Ergens had ik wel zoiets van: ik moet er wel eentje doen, want anders denken ze dat ik niets wil doen, maar uiteindelijk heb ik het allemaal niet gedaan en ik ben uiteindelijk zo blij.”

Ze vervolgt: “Ook mede door jou, Angela. Ik denk toch als mensen denken aan dingen proberen, want ik dacht het ook… Ik dacht: wat nou als Angela het niks vindt, dan is m’n carrière voorbij. Geloof me: heel Hilversum denkt dit!”

Speeltuin

En terecht, vindt Angela. Proberen doe je achter de schermen, zegt ze streng. “Nee, maar, weet je. Als je iets uitprobeert hoeft het ook niet meteen op het scherm, toch? Televisie is toch geen speeltuin?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Kemps liet zijn vragen bij De 10 Vragen influisteren door Antoinnette Scheulderman. Eeuwig voor schut?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen