Davina Michelle onthult waarom ze kapótging in studio Matthijs

Davina Michelle onthult waarom ze in 2017 hélemaal kapotging achter de schermen bij de Matthijs van Nieuwkerk-talkshow De Wereld Draait Door. “Ik hoorde het pas om vijf over zeven!”

Davina Michelle © NPO

Ze is inmiddels een gevierd zangeres, maar zo lang geleden is het niet dat Davina Michelle haar debuut maakte. Pas in 2017 had ze haar eerste tv-optreden, namelijk bij De Wereld Draait Door. Sterker nog: dat was haar allereerste publieke optreden óóit. De reden? Ze had op YouTube een liedje van Pink gezongen en de wereldster was daar lyrisch over.

Mediamoment

Het team van Davina wilde gelijk doorpakken toen ze hoorden dat Pink haar zou gaan complimenteren in een video. “Het was zo dat die reactievideo van Pink online zou komen en ik had zelf nog nooit optredens of iets gedaan en ik dacht alleen maar: dat is leuk, te gek dat Pink dat doet”, legt ze uit in de talkshow Beau.

Ze vervolgt: “Maar de jongens hadden op dat moment gelijk zoiets: we moeten naar de media, naar de pers, we hebben een verhaal, een moment! Helemaal onbekend was ik nog met alles en toen hoorde DWDD ervan en die zei van: ‘Oké, wanneer komt het dan online?’ En toen gingen wij natuurlijk proberen om contact te leggen met Amerika.”

‘We stonden klaar’

Davina wilde erachter komen hoe laat de reactievideo van Pink precies online zou komen. “Ze zeiden: ‘Die komt om zeven uur online.’ En DWDD was ook om zeven uur. Toen zeiden zij: ‘Je mag komen, maar alleen als die video online staat.’ Dan hoop je maar dat het goed komt. We stonden daar helemaal klaar.”

Toen Davina aankwam bij DWDD was die video nog niet online. Gastheer Beau van Erven Dorens: “Zij wilden jou eigenlijk niet dat podium gunnen op het moment dat het niet echt officieel heel groot zou worden zoals jij had beweerd?”

Beetje gek

Davina begrijpt dat wel. “Nou, het is natuurlijk een beetje gek als je daar gaat zitten met een verhaal dat niet te checken is natuurlijk.”

Beau: “Het liep dus goed af?”

Davina: “Uiteindelijk… We zaten helemaal klaar en net voor DWDD begon zaten we de hele tijd te refreshnen op YouTube, van: staat die video al online, anders kunnen we naar huis! Het was een enorm moment. Uiteindelijk hoorden we om 19.05 uur dat hij online stond. Dat was te gek.”

Fragment

Davina bij DWDD:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Davina Michelle een sympathieke zangeres?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen