Carlo Boszhard is altijd heel hysterisch op tv: speelt hij een rol?

Carlo Boszhard doet altijd ontzéttend hysterisch als panellid in The Masked Singer. Vaak doet hij zijn mond heel erg wijd open en maakt dan dwaze geluiden. Is dat echt of niet?

Carlo Boszhard © RTL

De kijkcijferhit waarin vermomde BN’ers liedjes zingen is weer terug op de buis: The Masked Singer. En dat betekent dat we ook weer heel veel shots van een hysterische Carlo Boszhard voorgeschoteld krijgen. Aan het eind van elke aflevering zijn zijn mondhoeken nog nét niet uitgescheurd, maar het scheelt allemaal niet veel.

Carlo verweert zich

Zet Carlo voortaan een Labello-stick op zijn desk of houdt hij zich iets meer koest? Dat laatste. “De makers zijn niet blind voor kritieken van de kijkers”, is vandaag te lezen in De Telegraaf. “Zo zijn de pakken spectaculairder dan ooit, en belooft Boszhard te luisteren naar de mensen die hem te verbaasd vinden reageren bij de onthullingen.”

Huh? Speelt hij dan een rol als hij zo hysterisch doet? Nee, antwoordt hij zelf. “Ik snap de kritiek. Je moet jezelf alleen wel voorstellen dat wij na een lange avond pas rond middernacht de onthulling van een karakter opnemen. Als we dan iemand goed geraden hebben, dan ga ik uit mijn dak. De emotie die je dan bij mij ziet, is echt.”

Ideale opschudder

Carlo’s baantje is vooralsnog in elk geval niet in gevaar. Wel komt er een vijfde panellid bij: Monica Geuze. En dat vindt hij hartstikke leuk. “Een programma moet altijd opgeschud worden om fris te blijven, en zij is de ideale opschudder gebleken.”

Het is duidelijk dat Monica daar wordt neergezet omdat drie van de vier juryleden nogal senior zijn: naast Carlo ook Gerard Joling en Loretta Schrijver. “Het is leuk om te merken dat Geuze de jonge sterren herkent. Maar als de naam van Marga Bult genoemd wordt, heeft zij geen idee.”

20.00 uur

Hoe Monica het doet, kan iedereen vanaf vanavond om 20.00 uur zien op RTL 4. Dan begint het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Hoe het gescoord heeft, horen we morgenochtend op het kijkcijferkanaal van Tina Nijkamp.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Carlo Boszhard overdreven hysterisch op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen