Bibi Breijman: ‘Mijn borstvoeding stopte door Yvonne Coldeweijer’

Bibi Breijman blijft maar met verwijten strooien aan het adres van Yvonne Coldeweijer. Ze moest naar eigen zeggen niet alleen door haar aan de oxazepam: “Ook mijn borstvoeding stopte!”

Bibi Breijman © Instagram

De beschuldigingen van Bibi Breijman aan het adres van Yvonne Coldeweijer beginnen nu echt kolderiek te worden. Ze riep van de week al dat ze door de juicekoningin hoogzwanger aan de oxazepam moest en nu beweert ze dat zelfs haar borstvoeding stopte door Yvonne. Ehm, of was het gewoon door het ranzige verraad van haar liefje Waylon?

Smerig liefdesbedrog

Smeriger kan liefdesbedrog niet zijn: terwijl Bibi vorig jaar hoogzwanger op de bank zat, lag haar vent Waylon stiekem tussen de benen van een andere griet. Het werd openbaar gemaakt door het juicekanaal Juice Channel. Saillant detail: Yvonne wist het toen ook al, maar bracht het niet naar buiten vanwege Bibi’s zwangerschap.

Toen het eenmaal op straat lag, deelde ook Yvonne haar informatie. En dat loog er allemaal niet om. Aanvankelijk was Bibi in alle staten en belde ze urenlang met Yvonne om alle juice boven tafel te krijgen. En een paar dagen later? Speelde ze weer huisje-boompje-beestje met Waylon. Na het grootste verraad in haar leven.

Manipulatie

Hoe kan dat in vredesnaam? Yvonne gisteren op haar juicekanaal: “Dat zegt heel veel over hoe hij haar heeft gemanipuleerd en bespeeld. Haar eerste reactie aan mij was dan ook: ‘Hoe kan ik daar ooit nog naast liggen?’ Ze was er echt klaar mee. Heeft me die dag de hele dag gebeld en geappt om alle juice te verzamelen, ook over andere vrouwen.”

Wat is er achter de schermen gebeurd dat die enorme ommezwaai bij Bibi veroorzaakte? “Hij is toen gaan huilen en smeken bij haar moeder en die heeft op haar ingepraat. 😖 De volgende dag had ze hem vergeven en blokkeerde ze mij. Tja… dat heeft hij goed gedaan. 👍”

Borstvoeding

Hoe dan ook: nu, een jaar later, maakt Bibi zichzelf wijs dat haar fysieke en geestelijke welzijn vorig jaar niet door Waylon, maar door haar toenmalige vriendin Yvonne werd aangetast. Lijkt compleet gebrainwasht… “Ik leed fysiek onder haar berichten. Mijn borstvoeding stopte, terwijl ik net een baby aan de borst had!”, zegt ze in De Telegraaf.

Inmiddels vindt Bibi dus dat het allemaal Yvonne’s schuld was. “Ik heb haar daarvan nog op de hoogte gesteld en verteld dat ik afstand moest nemen, omdat ik er anders aan onderdoor zou gaan. Ik wilde rechtop blijven staan en vechten voor mijn gezin.”

Ah, dacht Waylon daar maar zo over toen hij buitenshuis met zijn broek op zijn enkels lag.

Wraakgevoelens

Overigens lijkt Bibi te ontkennen dat ze urenlang met Yvonne heeft gebeld. “Ik heb geen wraakgevoelens naar Yvonne gehad. Ik heb wel getwijfeld of ik haar zou bellen als een vriendin, om te praten als mens. Ik heb haar nummer, ik had het gevoel dat ik haar kende. Alleen, dan gaat ze dat weer posten en verdraaien, dacht ik.”

Ze besluit: “Uiteindelijk heb ik haar geblokkeerd. Niet uit wraak, maar uit zelfbescherming.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het idee dat Bibi Breijman ernstig overdrijft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen