André Hazes jr. wordt boegbeeld van s*ksspeeltjes: ‘Dit is c*ckring!’

Houdt het dan nooit op? Nu zijn kaartverkoop zo dramatisch verloopt, heeft André Hazes jr. besloten om bij te schnabbelen als het gezicht van s*ksspeeltjesgigant EasyToys. “Hier, een c*ckring!”

André Hazes jr. © SBS

Het is zó flauw en voorspelbaar: André Hazes jr. zoekt zijn toevlucht in de erotische sector nu het niet meer zo goed lukt met zijn muzikale carrière. Gaat hij naast Ferry Doedens boven de wasbak staan? Nee, hij wordt het boegbeeld van EasyToys. En in die hoedanigheid stond hij gisteren met allerlei speeltjes voor de camera van Shownieuws.

André’s speeltjes

André is echt zó passé en dat lijkt hij zichzelf ook te realiseren. Wat moet je doen als je concert waarschijnlijk geld gaat kósten in plaats van opleveren? Je toevlucht zoeken in een lucratieve sponsordeal. En gezien zijn imago is het niet makkelijk om zoiets te vinden, maar gelukkig is er dan altijd nog het ietwat foute EasyToys, fabrikant van intimiteitsaccessoires.

Het werpt direct zijn vruchten af, want Shownieuws stond te springen toen ze het verzoek kregen om met André mee te gaan naar het hoofdkantoor om te filmen hoe hij zijn sponsorcontract tekent. “Ik ga een samenwerking met ze aan en dat vind ik supertof.”

Geen leugen

Het is de ultieme match, vindt André. “Ik denk dat we allebei niet vies zijn van taboes doorbreken. Het is wel een bedrijf waar ik zelf ook gek op ben. Het is geen leugen waar ik in zit, zeg maar, nee.”

Ah, dat is dan wel fijn voor de verandering. En ook ontzéttend relevant natuurlijk om te weten dat André er zelf ook gek op is. Ahum. Zitten we er echt op te wachten om hem te visualiseren met een ring aan zijn slurf? Of hoe hij Monique Westenberg, doorgaans zijn geliefde, laat trillen op de bank in Berkel en Rodenrijs? Zelf denkt hij kennelijk van wel.

Goodybag

Het concert van André krijgt een zeer erotische lading nu EasyToys er als sponsor is bij gehaald. “Het wordt niet plat, maar wel leuk, dus ook in Ahoy gaan we dat doen. We gaan mensen blij maken. Het belooft een avond vol hoogtepunten te worden. Ik kan er niet veel over kwijt, maar ik kan alleen maar hopen dat alle fans zullen ‘komen’, zeg maar. Ja.”

Nou, wat een leuke woordgrap. Daarna verschijnt André met allerlei liefdesspeeltjes in beeld. “Dit is een c*ckring. Er zit ook een knoppie op, dus er zit denk ik vibratie in.”

Zien we hier de carrière van André nóg verder afglijden? EasyToys weet er wel raad mee…

Fragment

Een flauw reclamefilmpje met André in het magazijn van EasyToys:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. als boegbeeld van EasyToys. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen