André Hazes jr. breekt schrijfsessie af om Monique beurt te geven

André Hazes jr. heeft het schrijverskamp voor zijn nieuwe album na negen dagen abrupt onderbroken om thuis even te wippen met Monique Westenberg, vertelt de zanger. “Ik heb behoeftes.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

De openhartigheid van André Hazes jr. begint steeds ordinairdere vormen aan te nemen. Nu onthult hij in de Vlaamse media weer dat hij het schrijverskamp voor zijn nieuwe album onderbroken heeft om thuis even zijn behoeftes te bevredigen met zijn liefje Monique Westenberg. Waarom is dit überhaupt relevant?

Wippen met Mo

André doet zijn onthulling tijdens een interview over zijn nieuwste album ‘Op mijn lijf geschreven’ met Het Laatste Nieuws. De krant citeert hem als volgt: “Na dag negen op het schrijfkamp werden mijn seksuele behoeftes te groot, dus ben ik even op en neer gereden naar de liefde van mijn leven: Monique.”

Letterlijk. André vertelt dit omdat hij dit zegt te bezingen in een van zijn nieuwe liedjes. In de bijbehorende video vertelt hij: “Voor mij persoonlijk is ‘Alles kan vanavond’… Dat is een liedje dat echt over haar gaat. Ik was twee weken met de jongens op schrijfkamp en we zijn allemaal jonge gasten met behoeftes.”

Dag negen

En daar heeft Monique zich naar te schikken. “Op dag negen zaten we elkaar aan te kijken van: jongens, zullen we een dagje op en naar naar huis gaan? En zo is eigenlijk het liedje ontstaan over toch even bij je vrouw zijn. Even die… Ik hoef het je niet uit te leggen waar het over gaat.”

Hij besluit: “Ik had bijna de titel ‘Monique’ willen zetten. Wij zijn eigenlijk een soort van negen jaar samen, wij hebben onze ups en downs gehad. Maar nog steeds als ik haar zie, dan komt er iets in mij naar boven wat eigenlijk nog nooit iemand bij mij teweeg heeft gebracht. En daar gaat het over, dat iemand na zoveel jaar nog steeds verslavend kan zijn.”

Waarom?

De grote vraag is: waarom heeft André de narcistische behoefte om al dit soort details te delen? Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws: “Het lijkt wel of André als hij wat verder van huis is altijd wat openhartiger is dan hier. Dan gaat hij helemaal los en vertelt hij allemaal dingen waarvan je denkt: waarom zou je het in vredesnaam vertellen?”

Deskundige Frits Huffnagel reageert cynisch na het zien van de beelden: “Ja, nou, interessant…”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen