Zoontje André Hazes jr. (6) staat stil bij Israëlisch-Palestijns conflict

Het zoontje van André Hazes jr., André Hazes jr. jr., staat stil bij het Israëlisch-Palestijns conflict. Hij vindt dat het bloedvergieten moet stoppen. “Waarom maken ze die kinderen dood?”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Steeds meer bekende Nederlanders dragen hun mening uit over het Israëlisch-Palestijns conflict. Ook Monique Westenberg heeft zich gemengd in de discussie. Vanwege haar stories op Instagram werd ze aanvankelijk helemaal verrot gescholden door Palestijnse mensen, maar daardoor begrijpt ze hun standpunt nu wel beter.

‘Waarom is dit?’

Monique heeft ook het 6-jarige zoontje dat ze met André Hazes jr. heeft ingelicht over de gruwelijkheden in Israël en de Gazastrook. “Ik heb André vanmorgen proberen uit te leggen wat er voor gruwelijks gaande is op de wereld nadat hij beelden voorbij heeft zien komen.”

Het leed grijpt ook mini-Dré aan. Hij vindt het verschrikkelijk wat er momenteel allemaal gebeurt op de wereld. “Zijn enige vraag is: ‘Mama waarom? Waarom maken ze die kinderen dood?'”

Geen antwood

Het is voor Monique lastig om daar antwoord op te geven. “Ik kan er geen antwoord op geven. Misselijk ben ik ervan, net als iedereen. Zoveel onschuldige mensen, kinderen en dieren.”

Mini-Dré en Monique zijn vanochtend naar het strand van Bonaire gereden om alles te laten bezinken. “Wij zijn vanmorgen vroeg aan de zee gaan zitten. Kijkend over dat oneindige water en ik heb hem verteld dat hij via de zee liefde kan sturen naar ze.”

Met de wind

Hoe werkt dat dan precies? “De wind neemt zijn gedachten mee naar waar die kindjes nu zijn. Zowel op aarde als in de hemel. Laten we dit met z’n allen doen. Liefde en licht sturen naar al deze onschuldige zielen.”

Zijn vader André Hazes jr. heeft zich nog niet uitgesproken over het conflict. Hij was vandaag druk in de sportschool.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u onder de indruk van alle meelevende BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen