Roxeanne Hazes valt stil als AD vraagt naar moeder en broertje

Roxeanne Hazes komt er waarschijnlijk nooit meer van af: bij íeder interviews wordt ze gevraagd naar haar broertje André jr. en haar gehekelde moeder Rachel. “Ze valt stil.”

Roxeanne Hazes © YouTube

Er wordt over weinig families zóveel geschreven als over de Hazesjes. Met name moeder Rachel is berucht, maar ook André jr. houdt de gemoederen bezig. Over het privéleven van Roxeanne is minder consternatie; zij is gewoon vrij serieus met haar muziek bezig en raakt nooit verzeild in allerlei relletjes, zoals de rest van haar familie.

Roxeanne zwijgt

Het liefst wil Roxeanne ook geen aanleiding geven voor dat soort relletjes en daarom vindt ze het lastig om daarover de media te woord te staan. Hoe regelt ze dat nu ze promotie maakt voor haar nieuwe album? “Ze let ‘best wel vaak’ op haar woorden, en slikt ze weg wat ze eigenlijk zou willen zeggen”, is te lezen in een interview van Rox met het NRC.

Het dagblad vervolgt: “Ze wil zich distantiëren van die negativiteit. ‘Bovendien, alles wat ik erover zeg, zorgt voor een reactie bij de tegenpartij.’ Onze afspraak is niet inhoudelijk over de rechtszaken te spreken.”

‘Ze valt stil’

Het AD doet wél een poging om Rox naar haar familiesituatie te vragen: “Roxeanne Hazes is een makkelijke prater, maar als de familieperikelen ter sprake komen, valt ze even stil.”

Rox zegt daar zelf over: “Dit is moeilijk. Ik ben van nature een heel open persoon, maar hier wil ik niet over praten. Omdat één: alles wat je aandacht geeft daarmee ook groeit, en twee: alles wat ik zou zeggen ook weer tot een tegenreactie leidt. Laten we het er bij houden dat het op het ogenblik, ondanks alles, goed met me gaat.”

Luizenmoeder

Eigenlijk wil Rox helemaal niet in een soort showbizzgevecht verzanden. “Ik wil gewoon moeder zijn. Het schoolpleinleven vind ik echt leuk. Gewoon in mijn joggingbroek, lekker kletsen.”

Ze besluit: “Natuurlijk weten ze wie ik ben, maar in een dorp kent iedereen elkaar sowieso. Dat heeft verder niets te maken met mijn bekendheid als zangeres.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen