Roos Moggré walgt van Ryanair na ‘f*ck up’: ‘God straft meteen!’

Roos Moggré is flink pissig op Ryanair. Ze kwam er last minute achter dat ze de verkeerde bestemming had geboekt en de omboekingskosten waren erg hoog. “God straft meteen!”

Roos Moggré © NPO

Het lijkt erop dat Roos Moggré niet snel meer een vliegtuig van Ryanair in stapt. De EenVandaag-presentatrice heeft het namelijk helemaal gehad met de prijsvechter onder de airlines. Haar man en zij gingen laatst gezellig met wat vrienden naar Portugal toe met Faro als bestemming, maar tijdens de voorbereidingen heeft ze een flinke steek laten vallen.

‘F*ck up’

Roos had namelijk geen vliegticket naar Faro geboekt, maar naar Porto. “Dat ligt ook in Portugal, maar dan op vijf uur rijden van onze uiteindelijke bestemming”, schrijft ze in haar column in de LINDA.

Waarom heeft ze dat gedaan? “Na een lange werkdag, zo’n beetje midden in de nacht, boekten mijn man en ik met schele ogen dat vermaledijde ticket. Naar f*cking Porto. Toen we hier (…) achter kwamen, was de stemming op zijn zachtst gezegd niet top. Tot op de dag van vandaag bestaat er discussie over de toedracht van deze f*ck up.”

2.500 euro

Maar wat heeft Ryanair dan fout gedaan? Die wilden Roos niet gratis omboeken. “Een telefoontje met de luchtvaartmaatschappij leerde ons dat het omboeken naar Faro 2.500 euro zou kosten. Een telefoontje waar ik overigens eerst twee uur voor in de wacht moest staan. Op eigen kosten. Boeken met Ryanair, God straft meteen.”

Ryanair is klantonvriendelijk, foetert Roos. “Het wachtmuziekje was oneindig en de medewerker traag. ‘But why did you book the wrong flight ma’am?‘ Ik kreeg steeds meer zin om mijn mobiel ergens te stoppen waar de Portugese zon niet schijnt.”

Naar Porto

Uiteindelijk heeft Roos al die uren voor niets aan de lijn gehangen, want ze is dus gewoon naar Porto gevlogen. “Omdat een auto huren goedkoper is dan omboeken.”

De rest van Roos’ vriendengroep is wel gewoon direct naar Faro afgereisd.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Roos Moggré boekt verkeerde ticket, maar is boos op Ryanair. Begrijpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen