Rob Kemps casht bij SBS 6, maar doet amper wat: ‘Over en uit’

Het lijkt erop dat Rob Kemps richting een roemloze aftocht gaat bij SBS 6. Hij doet amper wat voor de zender, maar casht ondertussen flink. “20 duizend euro per maand!”

Rob Kemps © NPO

Rob Kemps heeft de verwachtingen nooit waargemaakt. Hij leek even dé rising star van de Nederlandse televisie te worden, maar wát een deceptie waren al zijn programma’s. Of het nou om The Wheel gaat of De 10 Vragen; het waren allemaal inhoudelijke én kijkcijfermatige flops. Hoe moet het nu verder?

Rob doet geen moer

Na heel lang op de reservebank te hebben gezeten, komt Rob binnenkort met een programmaatje waarvoor hij met zanger Bouke in de voetsporen van Elvis Presley treedt. De heren hebben daarvoor één tv-reisje gemaakt. Verder doet Rob gewoon helemaal geen moer voor SBS 6.

Tina Nijkamp, de voormalig baas van de zender, vindt dat gek. Ze stipt het aan op haar in Hilversum veel gelezen analysekanaal. “De eerste beelden van het Elvis-programma van Rob Kemps en Bouke waren te zien bij Shownieuws. Het is het eerste programma voor Rob Kemps sinds De 10 Vragen.”

Minimaal 20 duizend

Rob werkt wel héél weinig, vindt Tina. “Hij is dus een jaar niet op SBS 6 te zien geweest, terwijl hij wel een contract heeft en elke maand waarschijnlijk minimaal 20 duizend euro overgemaakt krijgt. Zijn contract loopt nog tot maart 2024.”

Zelf had ze hem alláng aan het werk gezet, besluit de tv-deskundige. “Waarom zet SBS 6 Rob Kemps eigenlijk niet in voor een programma als GoedNieuws Vandaag of Shownieuws? Rob hoeft anders wel heel weinig te werken voor zijn contract. Vreemd. Zou zomaar eens over en uit kunnen zijn bij SBS 6 na maart 2024.”

Want dan loopt zijn contract af. Een verlenging? Reken er maar niet op…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Rob Kemps momenteel zijn laatste tv-contract uitdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen