Rachel Hazes: ‘Verzoening met Roxeanne? Komt NOOIT van mij!’

Rachel Hazes zal NOOIT het initiatief nemen voor een verzoening met haar dochter Roxeanne, laat ze weten. “Nee, ik ga sowieso nooit een poging doen. Ze moet naar mij komen!”

Roxeanne en Rachel Hazes © RTL, YouTube

Onterecht de hele erfenis van André Hazes opslurpen en dan raar opkijken als je dochter gek wordt van het excessieve uitknijpen: Rachel Hazes is echt een portret. Dat bizarre tv-fragment waarop Rachel allemaal badslippers en badjassen met André’s hoofd erop stond aan te prijzen, was voor Roxeanne de druppel: dit móet stoppen.

‘Wil ik nog wel?’

Roxeanne heeft aangetoond dat Rachel een neperfgenaam is en wil haar nu achter de Hazes-kassa vandaan trekken. En kom je aan Rachel d’r centjes, dan sta je voor altijd op d’r zwarte lijst. Zelfs als je haar eigen dochter bent. “Ja, op zich is natuurlijk familie heel belangrijk, maar ik ben wel heel erg gekwetst door mijn dochter.”

Ze vervolgt in de podcast Wat Kan Er Allemaal Gebeuren: “Dus tuurlijk, alles zal tijd nodig hebben, maar voor mezelf moet ik daar wel echt een plek voor gaan zoeken van: wil ik dit nog wel?”

‘Van mijn kant nóóit!’

Gastheer Najib Amhali vraagt: “Moet het dan van haar kant komen of heb jij zoiets van: ik zal ooit een keer een poging gaan doen of hoe moet ik dat zien?”

Rachel is onverbiddelijk. “Nee, ik ga sowieso nooit een poging doen. Nee. Dus als Rox met mij zou willen praten, dan moet Rox echt naar mij toe komen.”

Najib: “Ja, maar dan sta je er gewoon voor open.”

Rachel: “Ja.”

Moederliefde

Wat verstaat Rachel eigenlijk precies onder moederliefde? “Weet je wat het is, Najib? Een moederhart en moederliefde is altijd onvoorwaardelijk. Alleen er zijn gewoon bepaalde dingen gebeurd die gewoon niet waar zijn. En waar ik gewoon publiekelijk echt wel aan de schandpaal ben genageld. En dat heeft mij gewoon wel echt heel veel pijn gedaan.”

Ze vervolgt: “Dus nogmaals, als mijn dochter met mij wil praten, dan ben ik bereid om met haar te praten, maar dan moet ze echt zelf komen.”

Domme acties

Rachel wijst erop dat ze na het overlijden van André een nóg sterker gezin waren. “De kinderen hadden net zoveel verdriet als ik als partner. Alleen iedereen natuurlijk op zijn eigen manier. Ik als partner en de kinderen die hun vader ineens moesten missen.”

Ze besluit: “Dus ik begrijp ook de frustratie, de woede bij kinderen, sommige domme acties, laten we het dan maar even zo zeggen. Maar ze weten ook dat ik er onvoorwaardelijk voor mijn kinderen zal zijn. Dus daarom is het gewoon zo zonde dat je dan zo te grabbel wordt gegooid.”

Vanwege een technisch probleem zijn de polls van vandaag, net als uw stem, helaas verloren gegaan. De polls zijn inmiddels herplaatst.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen