Rachel Hazes glundert voor camera SBS 6 na zeldzaam compliment

Rachel Hazes stond gisterenavond flink te glunderen voor de camera van SBS 6. Ze mocht kort daarvoor namelijk publiekelijk een compliment in ontvangst nemen en dat is een zeldzaamheid.

Rachel Hazes © SBS 6

De 53-jarige Rachel Hazes was naar eigen zeggen een tijdje weg uit de media omdat ze vreesde voor overkill, maar inmiddels is ze weer he-le-maal terug. De professioneel weduwe staat inmiddels elke week voor de camera van Shownieuws en ook gisterenavond was het weer zo ver. Ze was namelijk aanwezig bij het Buma NL Awards-gala.

Compliment

Muziekproducent Emile Hartkamp, die onder meer achter veel liedjes van Frans Bauer zit, sprak op het podium enkele mooie woorden uit over Rachel. “We zitten wel eens te kletsen en te zeggen: ‘Daar heb je de Hazesjes weer.’ Maar ik weet – en ik weet dat je er een hekel aan hebt dat ik het zeg lieve schat – maar we kennen elkaar al heel lang…”

Hij vervolgt: “Jij beschermt zijn rechten en jij hebt alles, álles gedaan om André hoog te houden en dat mag men nooit vergeten. Heb schijt aan wat de wereld zegt. Jij weet het het zit en ik weet het ook. En muziek is liefde!”

‘Heel erg mooi’

Nou, Rachel wist niet hoe snel ze na afloop de cameraploeg van Shownieuws moest vinden: “Heel mooi natuurlijk en ik ben Emile daar heel dankbaar voor. Eigenlijk gek genoeg hoor je dat altijd wel, alleen niemand durft het toch publiekelijk te zeggen. Dus het is heel lief en tof van Emile dat hij er gewoon maling aan heeft en het even hardop durft te zeggen.”

Vindt ze het erg dat ze zo weinig waardering krijgt? “Ja, op een of andere manier raakt het me niet wat mensen zeggen, denken of vinden, want je krijgt toch wel een beetje eelt op je ziel, maar het is fijn als iemand het gewoon weer eens een keer publiekelijk voor je op durft te nemen.”

Evert cynisch

Evert Santegoeds reageert na afloop cynisch aan de desk. “Dat verder niemand dat ziet, hè, wat een geweldig werk ze doet…”, sneert hij. “Rachel had in elk geval een leuke avond.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat zou u liever doen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen