‘Özcan Akyol lijkt beetje op Gordon, kan totaal niet incasseren’

Özcan Akyol lijkt qua incasseringsvermogen een beetje op televisiecollega Gordon, stelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. “Hij mag wel wat meer relativeren!”

Gordon en Özcan Akyol © RTL, SBS

Het is ruzie tussen Özcan Akyol en Guido den Aantrekker. De Story-baas heeft hem uitgescholden voor manmuts én kritiek geuit op zijn interview met Ernst Daniël Smid. En nu heeft de presentator van programma’s als Sterren op het Doek de bladenmaker geblokkeerd op X, zodat hij hem niet meer kan volgen.

Gordonlike

Heel erg flauw, vindt Guido het allemaal. “Ik heb geen hekel aan hem, maar hij is erg rap op z’n teentjes getrapt. Gordonlike: wel willen uitdelen maar slecht kunnen incasseren. Mag wat meer relativeren, adviseer ik. Verder niets dan lof 🤪 En vandaag rake column in het AD”, reageert hij op X.

Mediakenner Marianne Zwagerman trekt in deze ruzie partij voor Guido. Zij vindt dat Özcan zich een beetje moet vermannen. “Team-Guido. #StopdeMuts”, schrijft ze.

Teentjes

Gordon is berucht om zijn slechte incasseringsvermogen. Hij heeft nu ook geen contact meer met Yvonne Coldeweijer, die zijn laatste bondgenoot was in de media. De reden? Ze heeft wat kritische dingen over hem gezegd.

Yvonne heeft echter geen zin om zich voor iemands karretje te laten spannen, zegt ze in de podcast Lightless Lounge. “Ik weet precies de dynamiek van de situatie altijd, dus als ik me in een conflict meng, doe ik dat expres. Of ik laat het toe, laat ik het zo zeggen. Bijvoorbeeld Gordon is daar heel goed in.”

Opnaaien

Hoezo is Gordon een goed voorbeeld? “Die wil mij eigenlijk inzetten voor van alles en soms heb ik daar zin in en soms niet. En als ik er zin in heb, dan post ik het en dan ga ik erin mee. Hij kan ook wel mij een beetje opnaaien om van alles te posten. Ik weet dat hij dat doet. En dan kan ik kiezen om het wel of niet te doen.”

Nu zijn de banden tussen Gordon en Yvonne dus verbroken. Net als die tussen Özcan en Guido, voor zover die er was.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen