Nikkie de Jager is fan van Yvonne Coldeweijer: ‘Ik ga er goed op’

Nikkie de Jager is fan van Yvonne Coldeweijer en haar juicekanaal. Ze kijkt er elke dag even op. “Als ik naar jouw juice kijk en hoe je het dan brengt, denk ik: ach, ze is echt m’n meid.”

Yvonne Coldeweijer en Nikkie de Jager © RTL, NPO

Yvonne Coldeweijer heeft in de BN’er-wereld veel haters, maar hier en daar zijn er toch ook nog fans. Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, bekent tijdens een interview met Yvonne dat ze graag op haar juicekanaal kijkt. Sterker nog: de YouTube-visagiste is eigenlijk zelfs een beetje fan van haar.

‘Echt mijn meid’

Nikkie vindt het leuk om Yvonne te ontmoeten voor haar podcast Lightless Lounge en geeft aan dat ze ‘eigenlijk altijd al had gedacht’ dat ze een gezellige dame zou zijn. “Ik weet niet of het heel collegiaal is wat ik nu zeg, maar ook als ik naar jouw juice kijk en hoe je het dan brengt, denk ik: ach, ze is echt m’n meid.”

Ze vervolgt: “Je bent zo heerlijk heel sarcastisch en je bent heel droog. En mijn humor is ook wel echt zo droog. Ja, dus ik ga er altijd wel – ik mag het niet zeggen – heel goed op.”

‘Mag je wél zeggen’

Yvonne vindt dat Nikkie zich daar niet voor hoeft te schamen. “Nou, dat mag je wel zeggen. Ik vind het ook leuk dat je het zegt. En dat je het durft te zeggen, want er zijn natuurlijk heel veel bekende mensen die dit ook vinden, maar niet durven zeggen.”

Ze vervolgt, waarschijnlijk doelend op types als André Hazes jr.: “En sommige mensen hebben het ook gewoon nodig voor hun eigen carrière. En dat willen ze dan niet toegeven, maar dat weten ze natuurlijk zelf donders goed.”

‘On the daily’

Nikkie verbaasd: “Je bedoelt de juice?”

Yvonne: “Ja, ik bedoel, je moest eens weten hoe vaak ik zelf benaderd word door een BN’er.”

Nikkie: “Hou op! Echt?”

Yvonne: “Yes, on the daily. Ja, je hebt mensen die het snappen en mensen die vinden het toch gewoon een heel heftig iets of zo wat ik doe. Volgens mij zijn het vooral de mensen waar ik over praat die het gewoon niet zo leuk vinden. En de rest zit zo van: hehehe, even kijken wat ze nou weer over mijn collega’s zegt.”

Beetje bang

Nikkie bekent dat ze af en toe ook wel een beetje juice-angst heeft. “Ja, nou ik heb ook wel menig dag gehad, van: wat als je op een dag wakker wordt en je hebt @NikkieTutorials en dan denk je toch: uh-oh, daar ga je. (…) Waar ik wel echt persoonlijk moeite mee heb is… Ik heb ook collega’s en ik hoor her en der soms ook wel eens dingen.”

Ze vervolgt: “En dan komt het uit. Via jou vaak. En dan is het: hè?!?! Dat heb ik nog nooit! Hè?!?! Dan denk ik: maar lieve schat, je hebt het mij vorige week zelf verteld. En dan denk ik: wat ben je nou aan het doen? Dan denk ik wel eens van: oh het is echt een poppenkast.”

Wat vindt Rob?

Nieuws van de juicekanalen haalt ook regelmatig de reguliere showrubrieken zoals RTL Boulevard. Wat vindt Rob Goossens, die werkzaam is bij dat programma, het beste juicekanaal? “Reality FBI is het best in dingen spotten in openbare foto’s, bijna op creepy af. Vind alleen de randfiguren waar hij over schrijft vaak niet zo boeiend.”

Juice Channel is volgens hem ‘het afvoerputje van de juicekanalen’. “En Yvonne is de queen, en ik moet ook regelmatig hard lachen om hoe ze dingen opschrijft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u BN'ers die klagen over Yvonne hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen