Martien Meiland ontkent geestelijke mishandeling: ‘Hahahahaha’

Martien Meiland ontkent de geestelijke mishandeling van zijn voormalige huisvriendin Caroline van Eeden. “Hahahaha. Nou, ik vind dat zó lachwekkend! Ik moet lachen!”

Martien Meiland © SBS 6

Er hangt altijd veel ruzie en gedoe om de Meilandjes heen, dus het kan niet anders dan dat Martien, Erica en Maxime vrij lastige mensen zijn. De verbannen huisvriendin Caroline van Eeden doet nu letterlijk een boekje open over de tv-familie. Hoewel ze ietwat hysterisch overkomt, lijkt er wel degelijk een kern van waarheid in haar beklag te zitten.

Geknakte Caroline

Caroline voelt zich verraden door het drietal, maar dat is niet alles. “Voor Maxime en Erica was ik doodsbang geworden. Zes maanden lang hadden ze mij zo gemanipuleerd, getreiterd en gekweld dat ik geestelijk en lichamelijk gebroken was. Letterlijk geknakt”, schrijft ze in haar nieuwe boek.

Ze voelt zich gewoon verminkt. “Er was niets meer over van de zelfverzekerde, optimistische en vrolijke Caroline die altijd in het moment leefde. Ik besef dat het zware woorden zijn, maar het was gewoon geestelijke mishandeling.”

‘Hahahahaha!’

Martien Meiland reageert bij Shownieuws laconiek op de beschuldigingen. “Hahahaha. Geestelijk mishandelen? Nou, ik vind dat zó lachwekkend! Ja, ik moet daar echt heel erg om lachen, ja.”

Hij vindt het allemaal bullsh*t. “Nee, ik heb het boek niet gelezen en ik ga het boek ook echt niet lezen. Nee, dat vind ik echt zó zonde van m’n tijd. Ik heb wel andere dingen te doen in dat drukke pension. Ik weet alles al van de familie Meiland en van mevrouw Van Eeden weet ik eigenlijk ook alles al.”

Likken aan mannen

Caroline komt met de raarste verhalen over Martien, zoals: “Na sluitingstijd dronken we meestal nog iets in de Rosser en binnen de kortste keren klom Martien op de bar om aan willekeurige mannengezichten te likken.”

Martien haalt er zijn schouders over op. Ook over dat zij boos is dat ze geen uitnodiging kreeg voor zijn boekpresentatie. “Waarom zou ik Caroline bij een boekpresentatie moeten uitnodigen? Wij hadden toen al helemaal geen contact meer met elkaar, dus, nee hoor. Wat moet ik met die vrouw op een boekpresentatie? Laat mij met rust. Ja…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Caroline van Eeden mag dan wel een beetje hysterisch zijn, maar valt de Meilandjes dan niets te verwijten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen