Marieke Elsinga bloednerveus: neemt ze revanche na horrorflop?

Marieke Elsinga gaat met afschuwelijke zenuwen het weekend in. Overleeft haar tv-carrière deze regenachtige dagen? Haar nieuwe zaterdagshow begint bijna en er hangt héél veel van af.

Marieke Elsinga © RTL

Het is dé grote vraag die de top van RTL 4 bezighoudt: gaat Marieke Elsinga nog leveren? De presentatrice heeft een verschrikkelijke televisieflop op haar naam staan, Alles is Muziek, en ze is uit op revanche. Ze moet ervoor zorgen dat straks niemand meer denkt aan dat tv-gedrocht waarin Irene Moors op een sjoelbak stond te rammen.

Tinderdates

De show die Marieke erbovenop moet gaan helpen heet The Jump en begint dus morgenavond: in elke ronde moeten vijf kandidaten over een veertig meter lange brug vol valluiken lopen. Vraag fout? Dan mieter je naar beneden. Klinkt als een beetje Aziatisch achtig entertainment; volgens de makers wordt het enorm spectaculair.

De druk is echter enorm, geeft Marieke toe in de Televizier. “Ik zou liegen als ik zeg dat dit niet zo is. Ik zie het een beetje als daten. Ik ben dertien jaar vrijgezel geweest, dus ik heb veel Tinderdates gehad. De ene keer was het raak, de andere keer een totale mismatch. Des te leuker trouwens, om nu verkering en een kindje te hebben.”

Vergrootglas

Eh, wat heeft het wilde vrijgezellenleven van Marieke nou met RTL 4 te maken? “Nou, zo is het voor m’n gevoel ook met werk. Lekker veel dingen proberen en dan maar zien. Er ligt nu meer een vergrootglas op, maar zo gaat dat nu eenmaal.”

Wat gaan de kijkers het leukst vinden aan The Jump? “Het meespelen thuis: je ziet stellingen en daar kun je thuis op de bank lekker met elkaar over soebatten. Maar ook de spanning voelen: mag de kandidaat door of valt-ie van grote hoogte naar beneden? Thuis op de bank kun je meespelen zonder het risico van vallen. En dan heb je toch lol.”

The Jump is morgenavond om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vraag fout? Dan mieter je van de brug af! Wordt dit een kijkcijfersucces?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen