Johan Derksen sloopt Chantal Janzen: ‘Ik vind het echt schandalig’

Johan Derksen ergert zich een versuffing aan Chantal Janzen. De Vandaag Inside-ster vindt haar uitspraken over Thijs Römer schandalig. “Voor de bühne geeft ze hem een schop na.”

Chantal Janzen en Johan Derksen © RTL, SBS

Chantal Janzen is helemaal klaar met Thijs Römer. De presentatrice heeft er min of meer voor gezorgd dat hij een relatie kreeg met haar goede vriendin Igone de Jongh, maar dat is op een pijnlijke manier op de klippen gelopen. Niet alleen bleek hij zich digitaal te hebben vergrepen aan jonge meisjes, maar ook is hij ontmaskerd als vreemdganger.

Johan sloopt Chantal

Er is voor Chantal niets om dat goed te praten: zij heeft naar eigen zeggen geen behoefte meer aan contact met Thijs. Logisch, maar daar denkt Johan Derksen anders over. “Ik heb me zo geërgerd aan die Chantal Janzen, die nou in de Story nota bene een verhaal heeft dat ze die Thijs Römer nooit meer wil zien”, reageert hij.

De voetbalkenner vindt dat Chantal een slechte vriendin is, vervolgt hij in Vandaag Inside. “Chantal Janzen en haar man waren heel erg bevriend met Thijs Römer en dat meisje en dan gingen ze samen eten enzo en dan denk ik: als je nou zo dik bevriend was, hè…”

Een schop na

Johan lijkt Chantal een kreng te vinden. “Mensen die in problemen zitten hebben hun vrienden nodig, maar nu die Thijs Römer op de grond ligt moet ze hem niet nog eens weken na dato een schop na geven door te zeggen: ‘Ik wil hem nooit meer zien.’ Als ze een échte vriend was van Thijs Römer, dan zou ze nu naar hem toegaan en dan zou ze hem steunen.”

Collega Wilfred Genee wijst erop dat Chantal vooral bevriend was met Igone, en dat Thijs meer haar plus-one was. “Ik geloof dat zij meer bevriend was met die vrouw toch?”

‘Het is schandalig’

Geen excuus, vindt Johan. “Jawel, maar nou neemt ze hem weer kwalijk hoe Thijs tegen die vrouw gedaan heeft. Natuurlijk is die jongen dom geweest. Thijs Römer is nu de zieligste, ongelukkigste man van Nederland, die ligt op de grond en dan komt mevrouw Janzen die hem voor de bühne nog even een schop na geeft. Ik vind het echt schandalig.”

Wilfred: “Ja, maar hij heeft het zelf ook wel een beetje ernaar gemaakt, hè?”

‘Straf al wel gehad’

Johan: “Jawel, maar hij heeft zijn straf ook wel gehad, hè? Heel Nederland kotst hem uit en dan heb je alleen je vrienden nog, waar je altijd zo gezellig mee ging eten en die schoppen je dan nog een keer na. Nou, dat vind ik karakterloos.”

Hélène Hendriks kijkt er iets genuanceerder naar. “Ik zat even na te denken. Als het om mijn beste vriendin zou gaan, dan zou ik zeker voor mijn beste vriendin kiezen, alleen ik vind wel… Waarom zou je überhaupt dit zeggen? Waarom zou je het doen? Doe het niet! Hou het gewoon bij je.”

René van der Gijp: “Ja, je kan het laten ook.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen