Evert Santegoeds: ‘Of ik nog wat van boze Gordon gehoord heb?’

Het was een turbulente zomer voor Evert Santegoeds, omdat hij plotseling een boze Gordon op zijn dak kreeg. Hij wil dat de Privé-baas vervolgd wordt. “Is daar eigenlijk nog een update over?”

Gordon en Evert Santegoeds © SBS 6

Gordon heeft al heel wat vriendjes versleten, maar zijn verloving met Gavin Rozario is de nekslag geweest voor zijn imago. Na hun breuk ontstond kortstondig het beeld alsof deze Australische knul een golddigger zou zijn, maar dat bleek niet terecht. Hij gaf een groot interview aan Privé waarin hij een boekje opendeed over de grillige tv-miljonair.

Helemaal stil

Over die publicatie van ’s lands grootste roddelblad is Gordon flink pissig. Hij heeft aangifte gedaan tegen Evert, maar die zaak is geseponeerd. Nu wil hij het Openbaar Ministerie via een artikel 12-procedure alsnog dwingen tot vervolging. Het lijkt erop dat de entertainer inmiddels weer tot bedaren is gekomen en zich weer richt op zijn leven in Dubai.

Op de vraag of Evert een update heeft over deze kwestie, antwoordt hij in de podcast Strikt Privé: “Nee, het is helemaal stil. Hij heeft zich deze keer gehouden aan de belofte om zich eventjes volledig terug te trekken. Ik weet eigenlijk niet waar hij uithangt. Het zal wel in Dubai zijn dat hij nergens gezien wordt enzo.”

Achter de tralies

Gordon woont nog altijd in het emiraat. “En van daaruit laat hij even niks van zich horen. Misschien dat dat te maken heeft met de procedure die hij tegen me heeft aangespannen, want ja, hij heeft wel gemerkt bij de eerste poging daartoe, dat zelf de publiciteit zoeken hem niet helpt in zijn poging mij achter de tralies te krijgen.”

Collega Jordi Versteegden: “Ja, inderdaad zeg. Dat was ook nog echt een hele rare periode inderdaad. Er zijn ook heel veel mensen die hem adviseren om gewoon echt een hele lange tijd even niks te doen in de media. Het lijkt erop dat hij daar naar luistert dan?”

Contract loopt af

Dat beaamt Evert. “Ja, maar ja zijn contract loopt af, dus er is ook geen enkele reden om de publiciteit te zoeken. Er zijn geen nieuwe programma’s meer die eraan komen. Er is eigenlijk helemaal niks. Zijn zangcarrière die hij weer ging oppakken met Bram Koning, daar heb ik ook niks meer over gehoord. En ja, het is stil…”

Jordi: “Ja, en de mannen van LA The Voices hoorde ik onlangs nog zeggen van: ‘Ja, kom nou toch weer eens terug bij ons, want we hebben destijds zulke mooie kerstshows en zo gemaakt.'”

Typisch Gordon

Dat is allemaal typisch Gordon, aldus Evert. “Dat was ook zo, maar daar hield hij ook opeens mee op dat hij het voor gezien hield.”

Hij besluit: “Ja, Gordon begint enthousiast aan dingen en dan is het ineens eraf gelopen. Neem nou zijn koffieconcern. Daar is ook nog één zaak van over waar je niet over de kopjes kan lopen…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon heeft jarenlang radio gemaakt. Misschien iets voor de nieuwe zender JOE?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen