André Hazes jr.: ‘Straks verkoopt Rachel mijn naam nog aan Talpa!’

André Hazes jr. is als de dood dat Rachel Hazes de merknaam ‘André Hazes’ gaat verkopen aan Talpa. “Ik wil dus geen ruzie met haar maken. Daarom stel ik me op deze manier op.”

Rachel Hazes en André Hazes jr. © SBS, RTL

André Hazes jr. is geen partij in de erfenisruzie tussen Rachel en Roxeanne. De reden? Yvonne Coldeweijer meldde een half jaar geleden dat hij zijn moeder niet boos wil maken, omdat hij daarmee het gebruik van zijn artiestennaam ‘André Hazes’ (dus zonder junior erachter) op het spel zou zetten. “Zij gedoogt dat en daar betaalt hij nu 0 euro voor.”

‘Geld boeit me niet’

Nu geeft André toe dat dit inderdaad een rol speelt. “Mijn moeder en mijn zus zitten in een strijd waar ik echt buiten probeer te blijven, omdat… Kijk, we hebben allemaal centjes nodig en ik kom ook niet voor niks optreden, maar ik vind het wel echt vergif”, zegt hij tijdens een gesprek met Beau van Erven Dorens in het programma Casa di Beau.

Vergif? Hij verklaart: “Ik heb een zoontje van zeven en als ik zie wat er nu gebeurt en ik kan dan voor me zien dat ik zo’n strijd later met mijn zoon krijg… Ja, dat is mijn allergrootste nachtmerrie. Je weet eigenlijk niet zo goed waar je goed aan doet, snap je? Het enige dat mijn gevoel is, is dat ik er buiten moet blijven. Dat geld boeit me oprecht geen reet.”

Merknaam Hazes

André vreest inderdaad voor wat Rachel eventueel gaat doen met de artiestennaam die hij gebruikt. “Het enige wat ik persoonlijk belangrijk vind is de naam, snap je? Voor mij is het allerbelangrijkste en dat is waarom ik me ook altijd wel een beetje Zwitserland hou: ik ben gewoon altijd bang dat er rare dingen gaan gebeuren met de naam ‘André Hazes’.”

Wat voor rare dingen? “Dus bijvoorbeeld als mijn moeder op een dag denkt: ik ga het verkopen aan John de Mol, en John gaat er twaalf zangprogramma’s van maken… Ik wil daar wel voor waken. En misschien is dat de reden waarom ik me altijd een beetje op deze manier opstel, omdat ik geen ruzie wil ofzo op die manier.”

Heel jammer

Eén ding is zeker: André heeft momenteel nauwelijks contact met Rachel, maar dus niet echt ruzie. Hoopvol ziet de toekomst er niet uit voor hun familieband. “Alles wat er nu speelt en wat er nu gebeurt, dat zorgt er wel voor dat we nooit meer naar elkaar toe gaan groeien.”

Hij besluit: “We groeien alleen maar uit elkaar en dat vind ik wel echt heel jammer.”

Vanwege een technisch probleem zijn de polls van vandaag, net als uw stem, helaas verloren gegaan. De polls zijn inmiddels herplaatst.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. raakt niet uitgepraat over zichzelf. Denkt u dat hij een extreme vorm van narcisme heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen