‘André Hazes jr. is woest op Rachel vanwege belletje naar Story’

Het is nog altijd onduidelijk wat de reden is van de ruzie tussen André Hazes jr. en Rachel Hazes. Was het nou die uitgelekte brief aan Sarah van Soelen? “Ik heb iets anders gehoord…”

Rachel Hazes en André Hazes jr. © NPO, RTL

André Hazes jr. en zijn beruchte moeder Rachel liggen nu al bijna een jaar met elkaar overhoop. Heel even leek het erop dat zijn uitgelekte brief aan Sarah van Soelen de reden was van die ruzie, maar Rachel ontkende dat en sleepte Yvonne Coldeweijer er zelfs voor naar de rechter. “Ik zei dat dat daardoor kwam”, zegt de juicekoningin nu.

Full frontal

Het lijkt er toch op dat er iets anders speelt, aldus Yvonne in haar podcast De Juice Show. “Inmiddels weet ik dat het waarschijnlijk door iets anders komt, wat zich in diezelfde tijd heeft afgespeeld. Ik heb gehoord, destijds al eigenlijk, na de zaak hoor, maar ik heb gehoord dat de ruzie eigenlijk komt omdat… Weet je nog Sarah Saal? De tweede Sarah.”

Ze vervolgt: “Die was toch zo samen met hem op vakantie geweest ofzo? En daar had ik toen dat eerste filmpje van, van in dat vliegtuig zo. Toen had een spion hun echt full frontal in hun gezicht gefilmd in het vliegtuig. Nu heeft dus volgens mij Story of Privé hem opgewacht van het vliegveld toen hij terugkwam.”

Klikken bij Story

Yvonne had de scoop over zijn nieuwe lover. “En hij kwam terug en toen heeft een fotograaf hem opgewacht bij Schiphol, bij de VIP, en daar hebben ze de foto van geplaatst en André is erachter gekomen dat zijn moeder naar de Story heeft gebeld dat hij daar zou aankomen. En daarom hebben ze toen ruzie gekregen, dus ik denk dat het dat is.”

Co-host Mark Koster is verbijsterd: “Waarom belt die moeder daarover? Kun jij nou eens proberen in het brein van die vrouw te gaan? Het is moeilijk, we komen in een heel zwarte materie terecht. Waarom zou een moeder dat doen over haar zoon?”

Beetje shcoking

Yvonne weet het wel. “Omdat ze eigenlijk allemaal dit leven willen. En ik denk dat Rachel gewoon denkt: dat is handig, dat is goed, hij moet in de media komen. En dat wil eigenlijk André ook. Alleen ik denk dat hij ervan geschrokken is dat zijn moeder hem volledig passeert en daar niet over overlegt of zoiets en gewoon belt. Dat is natuurlijk wel shocking.”

Mark: “Maar je kan, ik ga nu iets heel geks aan je vragen, je zou vrouwen eigenlijk uit hun moederschap kunnen zetten. Dat bestaat niet, maar als je dit zo hoort… Dit is toch zo’n ontaard gedrag? Hoe ver ben je dan gezonken?”

‘Dit is normaal’

Zelf vindt ze vast van niet, aldus Yvonne. “Ja, dit is normaal. Dit is bij hun normaal. Ik denk dat hij dit soort gedrag veel en veel vaker al heeft gezien. Maar op een gegeven moment, ja, dan word je volwassen en dan denk je… Weet je wel, hoe je als kind denkt dat je ouders echt de meest fantastische helden ever zijn en later ziet dat het ook maar mensen zijn.”

“En dat is helemaal niet erg”, vervolgt ze. “Maar dan zie je dus ook hun foutjes en hun dingetjes. En toen heeft hij denk ik op een gegeven moment gedacht van: dat kan toch eigenlijk helemaal niet? Ik denk dat Rachel dit heel haar leven al doet voor hem. Ik denk niet dat het een nieuwe ontwikkeling was ofzo.”

Snotneus

André heeft aangekondigd dat de ruzie met Rachel een plekje krijgt in het vervolg van zijn docu. “Die snotneus heeft het door, hè? Die weet het. Zijn moeder scoort, hij niet. Dus wat gaat hij doen? Hij gaat zijn moeder dus benoemen in zijn docu en zijn ruzie met zijn moeder gaat hij uitmelken. Want hij heeft het niet van een vreemde dat uitmelken.”

Ze besluit: “Dat heeft hij goed afgekeken. Hij denkt: als ik niet meer relevant ben en mijn relaties niet meer, dan neem ik mijn moeder. Zo! Dit is even laag als wat Rachel zelf doet!”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen