‘André Hazes jr. en Roxeanne wilden ontmoeting geheimhouden’

André Hazes jr. en Roxeanne Hazes wilden hun ontmoeting eigenlijk top secret houden, vertelt hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Rachel zal het allemaal wel als hoogverraad zien. Love it!

Roxeanne en André Hazes jr. © YouTube, RTL

Ze hebben elkaar na jaren weer gezien: André Hazes jr. en Roxeanne Hazes. Althans, dat zeggen Yvonne Coldeweijer en werd later ook geroepen door Evert Santegoeds. Het bericht is onbevestigd, maar het track record van Yvonne is onbetwist. “Zij hebben elkaar gezien en dat is geheim. Dat is top secret. Na jaren”, zegt ze in haar Juice Show.

Top secret

Het was de bedoeling dat dit geheim zou blijven, aldus Yvonne. “Dit is zo geheim dat basically maar echt iets van vier mensen dit wisten of zo, omdat zij, Rox en André Junior, dit echt nog even heel dichtbij wilden houden.”

Zijn ze iets aan het bekokstoven? Voegt André zich alsnog bij de erfeniszaak van Rox tegen hun moeder Rachel? “Dat zou je denken en ik denk ook wel dat dat ook wel is besproken, maar vergeet niet hoe André haar heeft afgezeken in de media toen zij in De Beste Zangers haar dingetje zei over d’r moeder.”

Afgezeken

André heeft vorig jaar zomer op Instagram heel gemene dingen gezegd over Roxeanne, dat hij ‘plaatsvervangende schaamte‘ van haar kreeg. Yvonne nu: “Dus dan is het niet zomaar van: ‘O, nou, hi, lekker koffie drinken! Kom, doe je ook mee met de rechtszaak?’ ‘Ja, gezel, doe ik. Let’s go.’ Zo werkt dat niet.”

Dat is niet een kwestie van zand erover, aldus Yvonne. “Als jouw kindje elke dag zijn oom spreekt en ziet en vanaf de een op andere dag is dat helemaal voorbij, dan zie je daar heel veel pijn van en heel veel verdriet van. Dat heb je misschien zelf of zie je het ook bij je kindje. Van: dit is niet Goede Tijden Slechte Tijden, jongens.”

Lichtzinnig

Yvonne stelt dat André zich te lichtzinnig gedraagt. “Ik snap voor André en voor Rachel dat dit allemaal is van: tralala, ik kom en ik ga. Nee, dit is niet real life! Mensen zijn gekwetst door dingen die je zegt en doet. Als jij een statement plaatst onder een foto van Rachel van: ‘Mam, ik sta achter jou en de leugens die mijn zus verspreidt’, zus en zo. Dat doet pijn.”

Ze vervolgt: “Dat heeft effect bij echte mensen. Zij leven echt voor de pers. Die denken korte termijn. Rox is een persoon. Het doet pijn om dingen te horen. Dat gaat niet zomaar over zijn, dus ik weet niet of er een vervolg gaat komen, dat weet ik niet. Ik denk wel dat de pijn eruit moet ook.”

Niet zo mild

Het lijkt erop dat Roxeanne excuses wil van André. “Ze is in dit opzicht niet zo mild. Als je pijn hebt gehad… Ik denk dat er eerst wel iets moet gebeuren voordat zij samen zoiets gaan doen tegen die ma.”

Gaat dat uiteindelijk gebeuren? “Uiteindelijk denk ik van wel. Het is even paniek bij Rachel, ja. Dat weet ik niet, maar dat denk ik wel. Dat zal zijdan wel als hoogverraad zien. Love it. Love deze juice”, besluit Yvonne.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen