Paul de Leeuws villa nog steeds te koop: ‘Kopers willen het slopen’

De kapitale villa van Paul de Leeuw in het rijkeluisdorpje Blaricum staat nog steeds te koop. Er is vooralsnog niemand die er 3 miljoen euro voor neer wil tellen. “Ze willen het slopen!”

Paul de Leeuw © RTL

Gordon deed er maar liefst acht jaar (!) lang over om zijn villa in Blaricum te verkopen. Het lukte hem tweeënhalf jaar geleden eindelijk, al is niet bekend of hij daar de vraagprijs van 2,9 miljoen euro voor heeft gekregen. Nu is het de beurt aan Paul de Leeuw: ook hij wil vertrekken uit Blaricum en wil zelfs 3 miljoen euro hebben voor zijn villa.

3 miljoen euro

De villa van Paul is een hit op Funda, maar niet onder potentiële kopers. “Je huis stond te koop zag ik. Is het al weg?”, vraagt Harry Mens hem in de veelbesproken aflevering van Business Class waarin de interviewer zich heel raar gedraagt.

Paul daarop: “Nee, we zijn bezig.”

Harry: “Je vraagt niet te veel, vind ik.”

Paul: “O, nou, misschien kun je een bod doen.”

Harry: “Nog onder de 3 miljoen en dan aan de Bierweg. Een koopje!”

‘En door!’

Paul vindt het ongemakkelijk om over zijn ongekende rijkdom te praten. “Door! En door! Nee, we zijn bezig.”

Harry: “Ik hoor mensen die het willen kopen om te slopen en dan een nieuw huis te bouwen.”

Paul: “Dat hoor je. Er was zelfs iemand die zei: ‘Ik hoef de hele binnenkant niet te zien. Ik leg het gelijk neer.’ Dat maakte mij niet uit, maar die man heeft het uiteindelijk niet gedaan. Dat vind ik toch wel weer fijn, want het is best een mooi huis.”

Omkijken

Harry denkt dat Paul daar niet moeilijk over moet doen. “Moet je maar even omkijken als ze het gaan slopen. Dan is het niet anders.”

Paul: “Ja, maar goed, dan kun je nooit meer tegen je kinderen zeggen: ‘Hier heb je ooit gewoond.’ Of dat de kinderen zeggen: ‘Daar hebben we ooit gewoond.’”

Gordon kampt nu overigens wéér met onverkoopbaar vastgoed. Hij wil van zijn penthouse in Amsterdam af. Dat staat óók te koop voor 3 miljoen euro. Nou ja, hij haalde het in de zomer plotseling van Funda af. Remigreert de entertainer naar Nederland?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk vastgoedobject vindt u mooier?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen