Jan Smit heeft ook geflirt met Yvonne Coldeweijer: ‘In lege ruimte’

De een heeft in ieder stadje een ander schatje, Jan Smit heeft bij iedere opname een andere blonde dame. Althans, als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. “Hij ís ook leuk, hè?”

Yvonne Coldeweijer en Jan Smit © RTL

Yvonne Coldeweijer heeft ontdekt waar die burn-out van Jan Smit nou écht vandaan kwam: die bleek tussen al zijn tv-werk en optredens door hartstikke druk met paling roken. Bij De Zomer Voorbij deed-ie het met Bridget Maasland, bij een schaatsshow met Welmoed Sijtsma en bij Beste Zangers met Maan. Volgens de slowjuicer uit Muiden dus.

‘Zo charming’

Is die Jan dan echt zó aantrekkelijk dat elke BN’er-vrouw de poorten wagenwijd open gooit? Yvonne snapt het eigenlijk wel, geeft ze toe in haar podcast De Juice Show. “Hij is zo leuk ook, hè. Hij is zo leuk in het echt. Zo charming.”

Co-host Mark Koster: “Ben je verliefd op hem?”

Yvonne: “Nee, doe niet zo raar.”

Mark: “Ooit geweest?”

Yvonne: “Nou, z’n charmes…”

Geflirt met Yvonne

Dan onthult Yvonne dat Jan ook met haar geflirt heeft. “Ik heb in de jury gezeten van het Junior Songfestival. Toen kwam ik hem dus tegen backstage. Dat was een hele lege ruimte. En toen zei hij: ‘Je hebt het echt heel leuk gedaan.’ Toen keek hij me zo aan en ik dacht wel van: zo doe jij dat dus. Dat is Jantje met zijn blauwe ogen, ja hoor… Kan dat wel.”

Mark: “Hij ziet er leuk uit. Hij praat leuk.”

Onderbroek

Yvonne vindt dat Mark ook weer niet moet overdrijven. “Dat valt wel mee. Ik vind hem niet super van: wow wat een hunk ofzo. Er is hier een medewerker die nu Jan in zijn onderbroek aan ons laat zien. Nee, sorry. Heeft hij hier lang voor getraind? Doe maar weer weg.”

Ze besluit: “Nee, Jan heeft het van zijn charmes. Oh, die heeft echt charisma, vind ik. Dat heb je gewoon, daar ben je mee geboren, toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Volendam is volgens Yvonne Coldeweijer een dorp vol schuinsmarcheerders. Vindt u vreemdgaande BN'er-mannen fout?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen